Hem > Felsökning > Versionsinformation

Versionsinformation

Problem Lösning
Jag känner inte till skrivarens aktuella firmware-version. Du kan bekräfta versionsnumret för firmware genom att skriva ut skrivarinställningsrapporten. Mer information imageimage Liknande ämnen
Jag vill kontrollera att jag använder den senaste programvaruversionen. Med P-touch Update Software kan du se om du har den senaste versionen. Mer information om P-touch Update Software imageimage Liknande ämnen