Hem > Uppdatera > Uppdatera P-touch Editor

Uppdatera P-touch Editor

Innan du uppdaterar P-touch Editor installerar du skrivardrivrutinen.

1. Starta P-touch Update Software.
    • Windows 10/Windows Server 2016/Windows Server 2019:

Klicka på Start>Brother P-touch>P-touch Update Software eller dubbelklicka på ikonen P-touch Update Software på skrivbordet.

• Windows 8,1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klicka på ikonen P-touch Update Software på skärmen Appar eller dubbelklicka på ikonen P-touch Update Software på skrivbordet.

• Windows 7

Klicka på Start>Alla program>Brother P-touch>P-touch Update Software eller dubbelklicka på ikonen P-touch Update Software på skrivbordet.

2. Klicka på ikonen Uppdatering av datorprogramvara.
    image
  3. Välj alternativen Skrivare och Språk med rullgardinsmenyerna.
  4. Välj kryssrutan P-touch Editor och klicka på Installera.
    image

När du är klar visas en dialogruta.