Hem > Uppdatera > Uppdatera firmware

Uppdatera firmware

• Innan du uppdaterar firmware måste du först installera skrivardrivrutinen.
  • Slå inte av strömmen när du överför data eller uppdaterar firmware.
  • Om ett annat program körs samtidigt måste du avsluta det programmet.
  1. Slå på skrivaren och anslut USB-kabeln.
  2. Starta P-touch Update Software.
    • Windows 10/Windows Server 2016/Windows Server 2019:

Klicka på Start>Brother P-touch>P-touch Update Software eller dubbelklicka på ikonen P-touch Update Software på skrivbordet.

• Windows 8,1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klicka på ikonen P-touch Update Software på skärmen Appar eller dubbelklicka på ikonen P-touch Update Software på skrivbordet.

• Windows 7

Klicka på Start>Alla program>Brother P-touch>P-touch Update Software eller dubbelklicka på ikonen P-touch Update Software på skrivbordet.

3. Klicka på ikonen Maskinuppdatering.
    image
  4. Markera alternativet Skrivare, kontrollera att maskinen är ansluten på rätt sätt och klicka sedan på OK.
    image
  5. Välj alternativen Språk med rullgardinsmenyerna.
  6. Markera kryssrutan bredvid den firmware du vill uppdatera till och klicka sedan på Överför.
    image
    OBS
    Stäng inte av skrivaren eller koppla bort kabeln under uppdateringsprocessen och dataöverföringen.
  7. Kontrollera innehållet som ska uppdateras och klicka sedan på Start så startar uppdateringen.

Firmware-uppdateringen startar.