Hem > Felsökning > Versionsinformation

Versionsinformation

Problem Lösning
Jag känner inte till skrivarens aktuella firmware-version. Du kan bekräfta versionsnumret för firmware genom att skriva ut konfigurationsrapporten.

Mer information imageimage Liknande ämnen: Enhetsinställningar i Printer Setting Tool (Windows).

Mer information imageimage Liknande ämnen: Ändra skrivarinställningar med Printer Setting Tool (Mac).

Jag vill kontrollera att jag använder den senaste programvaruversionen.
  • Windows

Med P-touch Update Software kan du se om du har den senaste versionen.

Mer information imageimage Liknande ämnen: Uppdatera P-touch Editor.

• Mac

Få aviseringar om uppgradering av Transfer Express och P-touch Editor från App Store.