Hem > Felsökning > Återställa skrivaren

Återställa skrivaren

Återställ skrivarens interna minne för att radera data som överförts från en dator eller mobil enhet, eller om skrivaren inte fungerar korrekt.

Återställ alla inställningar till fabriksinställningar med skrivarknapparna

1. Stäng av skrivaren.
  2. Tryck på och håll in matarknappen image och strömbrytaren image i ungefär två sekunder.
  3. Medan du håller matarknappen image intryckt, trycker du på strömbrytaren image två gånger och släpper sedan matarknappen image.
    Power-indikatorn börjar blinka orange image.
  4. Gör något av följande:
    • Tryck på matarknappen image tre gånger för att återställa skrivarens enhetsinställningar till fabriksinställningarna och radera all data som överförts till skrivaren.
    • Tryck på matarknappen image fyra gånger för att återställa skrivarens kommunikations- och enhetsinställningar till fabriksinställningarna och radera all data som överförts till skrivaren.

Återställa data med Verktyg för skrivarinställning

Du kan använda Printer Setting Tool på en dator för att:

• Ta bort mallar och databaser
  • (PJ-862/PJ-863/PJ-883) Återställa kommunikationsinställningarna
  • Återställa alla skrivarinställningar till fabriksinställningarna