Hjem > Konfigurer skriveren > Oversikt over kontrollpanelet

Oversikt over kontrollpanelet

PJ-822/PJ-823

image
  1. image Strømknapp
    Funksjon Bruk

Slå på skriveren

Trykk og hold inne strømknappen image i omtrent ett sekund, til strømlampen lyser.

Slå av skriveren

Trykk og hold inne strømknappen image i omtrent ett sekund. (Hvis funksjonen Automatisk avstengning er aktivert i Verktøy for skriverinnstillinger, slår skriveren seg av automatisk etter den valgte perioden med inaktivitet.)

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Windows).

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Mac).

Start skriveren i masselagringsmodus

Trykk og hold inne strømknappen image og trykk på mateknappen image samtidig.

Du finner mer informasjon om masselagringsmodus imageimage Relaterte temaer: Skrive ut ved hjelp av USB-grensesnitt (masselagringsmodus).

2. Statusindikator
  3. Dataindikator
  4. Strømindikator
  5. image Mateknapp
    Funksjon Bruk

Mate frem papiret

Sett i papiret og trykk på mateknappen image for å mate papiret.

Hvis du fortsetter å trykke og holde inne mateknappen image etter omtrent 55 mm papir er matet, blir omtrent én sidelengde papir matet ved høy hastighet.

Mengden papir som mates, fastslås av Sideskiftmodus-innstillingen i Verktøy for skriverinnstillinger.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Windows).

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Mac).

For å sikre at utskrift er fullført, venter du fem sekunder etter at skriveren har mottatt dataene før du bruker kommandoen for mating av skjema.

Skriv ut konfigurasjonsrapporten

Du kan skrive ut konfigurasjonsrapporten uten å koble skriveren til en datamaskin eller mobil enhet.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Kontrollere skriverinnstillinger.

PJ-862/PJ-863

image
  1. image Strømknapp
    Funksjon Bruk

Slå på skriveren

Trykk og hold inne strømknappen image i omtrent ett sekund, til strømlampen lyser.

Slå av skriveren

Trykk og hold inne strømknappen image i omtrent ett sekund. (Hvis funksjonen Automatisk avstengning er aktivert i Verktøy for skriverinnstillinger, slår skriveren seg av automatisk etter den valgte perioden med inaktivitet.)

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Windows).

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Mac).

Start skriveren i masselagringsmodus

Trykk og hold inne strømknappen image og trykk på mateknappen image samtidig.

Du finner mer informasjon om masselagringsmodus imageimage Relaterte temaer: Skrive ut ved hjelp av USB-grensesnitt (masselagringsmodus).

2. Sensor for nærfeltskommunikasjon (NFC)
  3. image Bluetooth-indikator
  4. Statusindikator
  5. Dataindikator
  6. Strømindikator
  7. image Bluetooth-knapp
    Funksjon Bruk

Aktiver/deaktiver Bluetooth-funksjonen

Trykk på Bluetooth-knappen image.

8. image Mateknapp
    Funksjon Bruk

Mate frem papiret

Sett i papiret og trykk på mateknappen image for å mate papiret.

Hvis du fortsetter å trykke og holde inne mateknappen image etter omtrent 55 mm papir er matet, blir omtrent én sidelengde papir matet ved høy hastighet.

Mengden papir som mates, fastslås av Sideskiftmodus-innstillingen i Verktøy for skriverinnstillinger.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Windows).

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Mac).

For å sikre at utskrift er fullført, venter du fem sekunder etter at skriveren har mottatt dataene før du bruker kommandoen for mating av skjema.

Skriv ut konfigurasjonsrapporten

Du kan skrive ut konfigurasjonsrapporten uten å koble skriveren til en datamaskin eller mobil enhet.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Kontrollere skriverinnstillinger.

PJ-883

image
  1. image Strømknapp
    Funksjon Bruk

Slå på skriveren

Trykk og hold inne strømknappen image i omtrent ett sekund, til strømlampen lyser.

Slå av skriveren

Trykk og hold inne strømknappen image i omtrent ett sekund. (Hvis funksjonen Automatisk avstengning er aktivert i Verktøy for skriverinnstillinger, slår skriveren seg av automatisk etter den valgte perioden med inaktivitet.)

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Windows).

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Mac).

Start skriveren i masselagringsmodus

Trykk og hold inne strømknappen image og trykk på mateknappen image samtidig.

Du finner mer informasjon om masselagringsmodus imageimage Relaterte temaer: Skrive ut ved hjelp av USB-grensesnitt (masselagringsmodus).

2. Sensor for nærfeltskommunikasjon (NFC)
  3. image Bluetooth- og Wi-Fi-indikator
  4. Statusindikator
  5. Dataindikator
  6. Strømindikator
  7. image Bluetooth- og Wi-Fi-knapp
    Funksjon Bruk

Aktiver/deaktiver Bluetooth- og Wi-Fi-funksjonen

Trykk på Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image for å aktivere eller deaktivere Bluetooth- og Wi-Fi-funksjonene til skriveren.

For å veksle mellom tilkoblingsmoduser, trykker og holder du inne Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image i omtrent tre sekunder. Tilkoblingsmodusen endres hver gang du trykker og holder inne Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image.

Bluetooth- og Wi-Fi-indikatorens image farge viser den trådløse tilkoblingen:

• Blå image: Bluetooth
    • Grønn image: Wi-Fi
    • Cyan image: Både Bluetooth og Wi-Fi

Bruk WPS for å konfigurere Wi-Fi-innstillingene på en enkel måte

Trykk og hold inne Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image i omtrent fem sekunder for å konfigurere Wi-Fi-innstillingene med WPS.

Bruk WLAN Assistant Wizard for å konfigurere Wi-Fi-innstillingene

Trykk og hold inne Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image i omtrent 10 sekunder for å konfigurere Wi-Fi-innstillingene med WLAN Assistant Wizard.

8. image Mateknapp
    Funksjon Bruk

Mate frem papiret

Sett i papiret og trykk på mateknappen image for å mate papiret.

Hvis du fortsetter å trykke og holde inne mateknappen image etter omtrent 55 mm papir er matet, blir omtrent én sidelengde papir matet ved høy hastighet.

Mengden papir som mates, fastslås av Sideskiftmodus-innstillingen i Verktøy for skriverinnstillinger.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Windows).

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Mac).

For å sikre at utskrift er fullført, venter du fem sekunder etter at skriveren har mottatt dataene før du bruker kommandoen for mating av skjema.

Skriv ut konfigurasjonsrapporten

Du kan skrive ut konfigurasjonsrapporten uten å koble skriveren til en datamaskin eller mobil enhet.

Mer informasjon imageimage Relaterte temaer: Kontrollere skriverinnstillinger.