Hjem > Skriverinnstillinger > Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Windows)

Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Windows)

• Kontroller at skriverdriveren er riktig installert og at du kan skrive ut.
  • Koble skriveren til en datamaskin med en USB-kabel.
image
  • Når installasjonsprogrammet brukes, installeres Verktøy for skriverinnstillinger i tillegg til skriverdriveren og annen programvare.
  1. Koble skriveren til datamaskinen for konfigurering.
  2. Start Verktøy for skriverinnstillinger.
    • Windows 10 / Windows Server 2016 / Windows Server 2019 / Windows Server 2022:

Klikk på Start>Brother>Printer Setting Tool.

• Windows 8,1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Klikk på Printer Setting Tool-ikonet på Appar-skjermbildet.

Hovedvinduet vises.

image
    1. Skriver
      Viser en liste over tilkoblede skrivere.
    2. Kommunikasjonsinnstillinger (PJ-862/PJ-863/PJ-883)
      Spesifiser kommunikasjonsinnstillinger.
    3. Enhetsinnstillinger
      Spesifiser enhetsinnstillinger.
    4. P-touch Template-innstillinger

Spesifiser P-touch Template-innstillinger.

Mer informasjon imageimage P-touch mal manual/kommando referanse (kun på engelsk). Du kan laste ned den nyeste versjonen fra Brothers support-nettsted på support.brother.com/manuals.

5. Avslutt
      Klikk for å lukke vinduet.
  3. Pass på at skriveren du vil konfigurere vises ved siden av Skriver.

Hvis en annen skriver vises, velger du ønsket skriver fra rullegardinlisten.

4. Velg innstillingene du vil endre, og angi eller endre deretter innstillingene i dialogboksen.
  5. Klikk på Bruk for å bruke innstillingene på skriveren.
  6. Klikk på Avslutt i hovedvinduet for å fullføre angivelse av innstillinger.

image
Printer Setting Tool (Verktøy for skriverinnstillinger) kan bare brukes til å konfigurere skriveren når den er inaktiv. Det kan oppstå feil på skriveren hvis du prøver å konfigurere den mens den behandler eller skriver ut en utskriftsjobb.