Hjem > Skriverinnstillinger > Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Mac)

Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Mac)

• Kontroller at skriverdriveren er riktig installert og at du kan skrive ut.
  • Koble skriveren til en datamaskin med en USB-kabel.

PJ-883: Innstillinger kan ikke angis via Wi-Fi når dette verktøyet brukes.

PJ-862/PJ-863/PJ-883: Innstillinger kan ikke angis via Bluetooth når dette verktøyet brukes.

image
Når installasjonsprogrammet brukes, installeres Verktøy for skriverinnstillinger i tillegg til skriverdriveren og annen programvare.
  1. Koble skriveren til datamaskinen for konfigurering.
  2. Dobbeltklikk på Macintosh HD>Programmer>Brother>Printer Setting Tool>Printer Setting Tool.app.
    Printer Setting Tool-vinduet vises.
  3. Kontroller at skriveren du vil konfigurere vises ved siden av Printer (Skriver).

Hvis en annen skriver vises, velger du ønsket skriver fra popup-menyen.

4. Angi eller endre innstillingene i Innstillinger-fanen.
  5. Klikk på Apply Settings to the Printer (Bruk innstillingene for skriveren)-knappen for å bruke innstillingene på skriveren.
  6. Klikk på Exit (Lukk).

image

Printer Setting Tool (Verktøy for skriverinnstillinger) kan bare brukes til å konfigurere skriveren når den er inaktiv. Det kan oppstå feil på skriveren hvis du prøver konfigurere den mens den behandler eller skriver ut.