Hjem > Skriverinnstillinger > Endre skriverinnstillinger ved bruk av Verktøy for skriverinnstillinger (Mac) > Innstillingdialogboks for Verktøy for skriverinnstillinger (Mac)

Innstillingdialogboks for Verktøy for skriverinnstillinger (Mac)

image
  1. Printer (Skriver)

Viser en liste over tilkoblede skrivere.

2. Import (Importer)
    Importerer innstillinger fra en fil.
  3. Export (Eksporter)
    Lagrer de gjeldende innstillingene i en fil.
  4. Innstillinger-fanen

Inneholder innstillinger som skal angis eller endres.

5. Apply Settings to the Printer (Bruk innstillingene for skriveren)

Ta i bruk innstillingene på skriveren.

6. Clean Unit (Rengjør enhet)
    Velg for å rengjøre skrivevalse ved å mate inn det dedikerte rengjøringsarket.
  7. Exit (Lukk)
    Klikk for å lukke Verktøy for skriverinnstillinger.
  8. Current Settings (Gjeldende innstillinger)
    Henter innstillingene fra den skriveren som for øyeblikket er tilkoblet, og viser dem i dialogboksen.
  9. Factory Reset (Nullstilling til fabrikkstandard)
    Nullstill alle innstillinger til fabrikkinnstillinger, inkludert enhetsinnstillinger.
  10. Print Unit Settings (Innstillinger for skriverenhet)
    Skriv ut en rapport som inneholder fastvareversjon, papirstørrelse og informasjon om konfigurasjon.

Paper Settings (Papirinnstillinger)-fanen

Paper Size (Papirstørrelse)
Velg standard papirstørrelse.
Form Length (Skjemalengde)
Denne parameteren kan bare bli angitt når Paper Size (Papirstørrelse) er satt til Custom (Tilpasset).

Skjemalengde fastslås ved å spesifisere antall linjer per side eller lengden i tommer for hver side. De tilgjengelige innstillingene er forskjellige avhengig av den valgte Text Line Spacing (Mellomrom for tekstlinjer)-innstillingen.

Bottom Margin (Bunnmarg)
Innstillingen som er spesifisert for denne parameteren, blir bare tatt i bruk når Paper Size (Papirstørrelse) er satt til Custom (Tilpasset).

Høyden til bunnmargen angis i tekstlinjer. De tilgjengelige innstillingene er forskjellige avhengig av den valgte Text Line Spacing (Mellomrom for tekstlinjer)-innstillingen.

Text Line Spacing (Mellomrom for tekstlinjer)
Spesifiser høyden til hver tekstlinje.
Left Margin (Venstre marg)
Spesifiser venstre marg.
Right Margin (Høyre marg)
Spesifiser høyre marg.
Default Pitch (Standard tegn per tomme)
Spesifiser tegnbredde.
CR-LF Mode (CR-LF-modus)
Spesifiser hvordan skriveren responderer når kommandoene LF (linjeskift) og CR (vognretur) (ASCII-tegn 10 og 13) mottas.
Roll Printer Case Setting (Innstilling for skriverbeholder for rull)
Angi innstillingen for bruk av det valgfrie rullskriverdekselet. Avhengig av valgt alternativ, kan du justere mateverdien eller graden av papirtilbaketrekking for rullskriverdekselet.
Alternativ Beskrivelse
Off (Av) Velg dette alternativet når du ikke bruker skriverbeholderen for rull.
On (Without Anti Curl) (På (uten antikrøll)) Velg dette alternativet når du ikke bruker antikrøll-mekanismen sammen med rullskriverdekselet.
On (With Anti Curl) (På (med antikrøll)) Velg dette alternativet når du bruker antikrøll-mekanismen sammen med rullskriverdekselet.
On (Short Feed) (På (kort mating)) Når du bruker rullskriverdekselet når papiret trykkes gjennom antikrøll-mekanismen, får papiret trykkmerker. Bruk dette alternativet for å være sikker på at utskriften ikke får trykkmerker.
Print Length Scaling (Skriv ut lengdeskalering)
Angi forminsknings- eller forstørringsforholdet for utskrift.
Tear Distance Adjust (Juster avrivingsavstand)
Juster avrivingskantens avrivingsposisjon for papirmedier.
Form Feed Mode (Matemodus for skjema)
Angi hvordan skriveren reagerer på papirfremføringskommandoer fra en vilkårlig kilde.
Papirgripetid
Spesifiser forsinkelsen før skriveren griper papiret.
Pre-Feed (Forhåndsmating)
Når du velger Enable (Slå på), mater skriveren ut en kort papirlengde når skriveren slås på. Når du bruker perforert papirrull eller papirrull som er forhåndsutskrevet, anbefaler vi at du setter denne parameteren til Disable (Slå av).
Skip Perforation (Hopp over perforering)
Etterlater en marg på 25,4 mm øverst og nederst på papiret. Bruk det når du skriver ut på perforert papirrull, slik at skriveren ikke skriver ut på perforeringen.

Print Settings (Utskriftsinnstillinger)-fanen

Command Mode (Kommandomodus)
Spesifiser skriverens kommandoformat.
Print Density (Utskriftstetthet)
Velg utskriftstettheten.
Print Speed (Utskriftshastighet)
Velg skriverens utskriftshastighet.
Alternativ Beskrivelse
1.1 ips / 27 mm/s (1,1 ips / 27 mm/s) Velg disse alternativene når du vil prioritere bildekvalitet.
1.9 ips / 48 mm/s (1,9 ips / 48 mm/s)
2.7 ips / 70 mm/s (2,7 ips / 70 mm/s)
3.5 ips / 90 mm/s (3,5 ips / 90 mm/s) Denne innstillingen balanserer hastighet og bildekvalitet. Velg dette alternativet når du skriver ut standarddokumenter.
Fast (Draft Quality) (Rask (utkastkvalitet)) Modus for hastighetsprioritering. Velg dette alternativet når du skriver ut dokumenter med fet tekst.
Fast (Line Conversion) (Rask (linjekonvertering)) Modus for hastighetsprioritering. Velg dette alternativet når du skriver ut dokumenter med linjerte sider eller fet tekst.
Extended Characters (Utvidede tegn)
Spesifiser hvilke tegn som brukes ved utskrift av ASCII-tegn 128 til 255.
Character Set Map (Tegnsettkart)
Spesifiser hvilke tegnsett som brukes, noe som lar deg skrive ut spesialtegn som er egnet for språket som er valgt.
Default Font (Standardskrift)
Spesifiser hvilken innebygd skrift som brukes.
Character Attributes (Tegnattributter)
Spesifiser attributtene som brukes for den utskrevne teksten.
Dash Line Print (Utskrift med stiplet linje)
Skriver ut stiplete linjer mellom sider, noe som er nyttig ved utskrift på papirruller. Sett Form Feed Mode (Matemodus for skjema) til Fixed Page (Fast side) og velg Enable (Slå på). Vær oppmerksom på at stiplede linjer skrives ut på papiret. De blir ikke preget inn i papiret.
Stencil Paper Mode (Modus for stensilpapir)
Denne modusen er egnet for utskrift på stensilpapir. Slå på denne innstillingen når du skriver ut på stensilpapir.

Printer Settings (Skriverinnstillinger)-fanen

Auto Power On (Automatisk påslåing)

Spesifiser hvordan skriveren responderer når den er koblet til USB eller et vekselstrøm- eller likestrømuttak.

Auto Power Off (Automatisk avslåing)

Spesifiser hvor lang tid det tar før skriveren slås av automatisk.

Blackmark Threshold (Terskel for svartemerke)
Justerer terskelverdien for å fastslå svartmerker på papir mer svartmerker. Hvis svartmerkene er for lyse til å gjenkjenne stopposisjonen, angir du en verdi som er mindre enn den gjeldende verdien.
Print Data after Printing (Utskriftsdata etter utskrift)
Spesifiserer om utskriftsdata skal slettes etter utskrift.
JPEG Printing Setting (Innstilling for utskrift av JPEG)
Velg metoden for bildebehandling når du skriver ut JPEG-bilder.
Scale JPEG images to fit media (Skaler JPEG-bilder slik at de passer medier)
Muliggjør forstørring og forminsking av et JPEG-bilde for å passe papirstørrelsen.
Airplane Mode (Flymodus)
Muliggjør deaktivering av Bluetooth- eller Wi‑Fi-grensesnittet. Denne funksjonen er nyttig når du bruker skriveren på et sted der signaloverføringer ikke er tillatt.

Bluetooth Settings (Bluetooth-innstillinger)-fanen (PJ-862/PJ-863/PJ-883)

Bluetooth Device Name (Bluetooth-enhetsnavn)
Viser Bluetooth-enhetsnavnet.
Bluetooth Address (Bluetooth-adresse)
Viser Bluetooth-adressen som er hentet.
Visible to Other Devices (Synlig for andre enheter)
Gjør at skriveren oppdages av andre Bluetooth-enheter.
Change PIN code (Endre PIN-kode)
Dersom On (På) er valgt, kan du endre den kompatible PIN-koden med Bluetooth 2.0 eller eldre.
Request Secure Simple Pairing (SSP) settings during pairing (Be om Secure Simple Pairing-innstillinger (SSP) under tilkobling)
Hvis denne avkrysningsboksen er avmerket, kan tilkoblingen utføres med skriverknappene for kompatible enheter med Bluetooth 2.1 eller senere.

Wireless LAN (Trådløst LAN)-fanen (PJ-883)

WirelessDirect
Slår WirelessDirect-funksjonen av eller på.
SSID/Network Key Generation (Generering av SSID/nettverksnøkkel)
Velg alternativet AUTO (AUTOMATISK) eller STATIC (STATISK).
SSID(Network Name) (SSID (nettverksnavn))/Network Key (Nettverksnøkkel)
Spesifiser SSID (3 til 25 ASCII-tegn) og nettverksnøkkelen du vil bruke i WirelessDirect-modus. Du kan kun angi en innstilling når STATIC (STATISK)-alternativet er valgt som SSID/Network Key Generation (Generering av SSID/nettverksnøkkel).
Display current settings (Vis gjeldende innstillinger)
Viser gjeldende innstillinger for WirelessDirect. Klikk på Current Settings (Gjeldende innstillinger)-knappen for å oppdatere de viste innstillingene med den nyligste informasjonen.