Koti > Asiakirjojen luonti ja tulostus tietokoneella > Asiakirjan tulostaminen käyttäen tulostinohjainta (Windows/Mac)

Asiakirjan tulostaminen käyttäen tulostinohjainta (Windows/Mac)

Windows

1. Avaa tulostettava asiakirja.
  2. Kytke tai yhdistä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla, Bluetooth-yhteydellä tai Wi-Fi-yhteydellä.
  3. Lisää paperia.
  4. Valitse tulostuskomento sovelluksessasi.
  5. Valitse tulostimesi ja valitse sitten tulostusominaisuuksien tai -asetusten painike.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  6. Muuta tulostinohjaimen asetuksia tarvittaessa.
  7. Valitse OK.
  8. Käynnistä tulostus.
    Data-merkkivalo vilkkuu vihreänä image sen merkiksi, että tulostin vastaanottaa tietoja.
    image
    • Jos tulostimeen on asetettu paperia ja Data-merkkivalo palaa vihreänä image eikä vilku, tulostin ei ole vastaanottanut tarpeeksi tietoja koko sivun tulostamista varten. Katkaise virta tulostimesta ja kytke virta takaisin.
    • Jos paperi menee vinoon tulostimen vetäessä sen aloitusasentoon, avaa paperinvapautuskansi kokonaan, ota paperi pois ja sulje kansi ja aseta paperi uudelleen tulostimeen.
    • Jos haluat tulostaa JPEG-kuvan käyttämättä tulostusohjainta, imageimage Liittyvät aiheet: Huomautuksia kuvatiedoston tulostamisesta ilman tulostinohjainta.

Tulosteiden muuttaminen vaaleammiksi tai tummemmiksi

Voit tehdä tulosteista vaaleampia tai tummempia säätämällä tulostustummuusasetusta tulostusohjaimen valintaikkunassa tai Printer Setting Tool -työkalussa.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Tulostimen asetusten muuttaminen Printer Setting Tool -työkalun avulla (Windows).

Mac

image
PJ-883:

Jos AirPrint-tulostinohjain on valittu, valitse CUPS-tulostinohjain.

1. Valitse Järjestelmäasetukset Apple-valikosta.
  2. Valitse Tulostimet ja skannerit.
  3. Valitse tulostimesi tulostinluettelosta ja tarkista käytössä oleva tulostinohjain.

1. Napsauta tulostinluettelon alla olevaa ”+”-painiketta.
    2. Valitse tulostimesi ja valitse sitten ”mallin nimi + CUPS” Käyttö-ponnahdusvalikosta.
    3. Valitse Lisää.

1. Avaa tulostettava asiakirja.
  2. Kytke tai yhdistä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla, Bluetooth-yhteydellä tai Wi-Fi-yhteydellä.
  3. Lisää paperia.
  4. Valitse tulostuskomento sovelluksessasi.
  5. Valitse tulostimesi ja valitse sitten tulostusominaisuuksien tai -asetusten painike.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  6. Muuta tulostinohjaimen asetuksia tarvittaessa.
  7. Valitse OK.
  8. Käynnistä tulostus.
    Data-merkkivalo vilkkuu vihreänä image sen merkiksi, että tulostin vastaanottaa tietoja.
    image
    • Jos tulostimeen on asetettu paperia ja Data-merkkivalo palaa vihreänä image eikä vilku, tulostin ei ole vastaanottanut tarpeeksi tietoja koko sivun tulostamista varten. Katkaise virta tulostimesta ja kytke virta takaisin.
    • Paperia voidaan lisätä tulostustyön lähettämisen jälkeen. Jos paperi menee vinoon tulostimen vetäessä sen aloitusasentoon, avaa paperinvapautuskansi kokonaan, ota paperi pois ja sulje kansi ja aseta paperi uudelleen tulostimeen.
    • Jos haluat tulostaa JPEG-kuvan käyttämättä tulostusohjainta, imageimage Liittyvät aiheet: Huomautuksia kuvatiedoston tulostamisesta ilman tulostinohjainta.

Tulosteiden muuttaminen vaaleammiksi tai tummemmiksi

Voit tehdä tulosteista vaaleampia tai tummempia säätämällä tulostustummuusasetusta tulostusohjaimen valintaikkunassa tai Printer Setting Tool -työkalussa.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Tulostimen asetusten muuttaminen Printer Setting Tool (Tulostinasetustyökalu) -työkalun avulla (Mac).