Tulostusasetukset (Windows)

Perusasetukset-välilehti

image
  1. Paperityyppi
    Määritä tulostimeen asetetun paperin tyyppi.
  2. Kaksipuolinen tila
    Määritä kaksipuolisen tulostuksen asetus.
  3. Rullatulostimen kotelo
    Määritä valinnaisen rullatulostimen kotelon käyttöasetus. Voit säätää rullatulostimen kotelon osalta, miten paljon paperia syötetään tai vedetään taakse, mutta tämä vaihtelee valitun asetuksen mukaan.
    Asetus Kuvaus
    Tulostimen oletus Valitse tämä asetus, kun käytät tulostimen asetuksia sellaisinaan.
    Ei mitään Valitse tämä asetus, kun et käytä rullatulostimen koteloa.
    PA-RC-001 Valitse tämä asetus, kun käytät rypistymisen estomekanismia käytettäessä rullatulostimen koteloa.
    PA-RC-001 (ilman käpristymisen estoa) Valitse tämä asetus, kun et käytä rypistymisen estomekanismia käytettäessä rullatulostimen koteloa.
    PA-RC-001 (lyhyt syöttö) Kun rullatulostimen koteloa käytetään niin, että paperi kulkee rypistymisen estomekanismin läpi, paperiin tulee painemerkkejä. Käytä tätä asetusta, kun haluat varmistaa, ettei painemerkkejä näy paperissa.
  4. Lomakkeen syötön tila
    Määritä, miten tulostin reagoi mistä tahansa lähteestä vastaanotettuihin lomakkeen syöttökomentoihin.
    Ei syöttöä/Syöttömarginaali
    Jos Syöttömarginaali-asetus on 0, paperia ei syötetä työn lopussa. Jos Syöttömarginaali-asetukselle on annettu arvo, paperia syötetään työn lopussa kyseistä arvoa vastaavasti. Käytä tätä asetusta, kun tulostetaan ei-rei’itetylle rullapaperille. Varmista, että Paperityyppi-asetus on Rulla.
    Kiinteä sivu
    Paperia syötetään työn lopussa valitun sivukoon (esim. Letter, Legal, A4 tai käyttäjän määrittämä koko) pystypituutta vastaavasti. Valitse tämä asetus, kun käytetään rullapaperia. Varmista, että Paperityyppi-asetus on Rulla.
    Sivun loppu
    Paperia syötetään, kunnes paperianturi havaitsee paperilla olevan ennalta tulostetun sivun lopun merkin tai arkin lopun tai kunnes 355,6 mm paperia on syötetty. Käytä tätä asetusta, kun Paperityyppi -asetuksena on Leikattu arkki tai Rei’itetty rulla.
    Sivun lopun takaisinotto
    Paperia syötetään, kunnes paperianturi havaitsee paperilla olevan ennalta tulostetun sivun lopun merkin. Sen jälkeen paperi syötetään takaisin aloituskohtaan ennen seuraavan sivun tulostamista. Käytä tätä asetusta, kun Paperityyppi -asetuksena on Rei’itetty rulla.
  5. Syöttömarginaali
    Määritä tulostustyön syöttömarginaali. Käytä tätä asetusta, kun Lomakkeen syötön tila -asetuksena on Ei syöttöä/Syöttömarginaali.
  6. Syöttöpaikka
    Määritä paperin syöttösijainti mukautetulle paperille tulostamista varten.
  7. Monta sivua
    Valitse tämä, jos haluat tulostaa useamman kuin yhden sivun yhdelle paperiarkille.
  8. Sivujärjestys
    Määritä sivujärjestys, kun jokin muu kuin Normaali on määritetty Monta sivua -asetukseksi.
  9. Reunaviiva
    Määritä reunaviiva sivujen välissä, kun jokin muu asetus kuin Normaali on määritetty Monta sivua -asetukseksi.

Lisäasetukset-välilehti

image
  1. Tummuussäätö
    Valitse tulostustummuus.
  2. Skaalaus
    Määritä tulostuksen pienennys- tai suurennussuhde.
  3. Tulostus peilikuvana
    Valitse tämä, jos haluat tulostaa asiakirjan käänteisesti.
  4. Tulostus käänteisenä
    Valitse tämä, jos haluat kiertää asiakirjaa 180 astetta.
  5. Käytä vesileimaa
    Tulostaa logon tai tekstin vesileimana asiakirjaan. Voit käyttää ennalta määritettyjä vesileimoja, lisätä uuden vesileiman tai käyttää luomaasi kuvatiedostoa.
  6. Ylä- ja alatunnisteen
    Valitse tämä, jos haluat tulostaa päivämäärän, kellonajan ja tunnuksen ylä- tai alatunnisteeseen.
  7. Järjestelmänvalvoja
    Valitse tämä, jos haluat lukita seuraavat asetukset niin, ettei niitä voi muuttaa.
    • Kopiomäärä
    • Monta sivua ja Skaalaus
    • Vesileima
    • Ylä- ja alatunnisteen tulostus
  8. Muut tulostusasetukset
    Tulosta teksti mustana
    Valitse tämä, kun haluat tulostaa värillisen tekstin mustana.
    Rasterointi
    Valitse puolisävyjen käsittelytapa.
    Katkoviivatulostus
    Valitse tämä, kun haluat tulostaa katkoviivat sivujen väliin, mikä on kätevää rullapaperille tulostettaessa. Aseta Lomakkeen syötön tila-asetukseksi Kiinteä sivu ja Paperityyppi-asetukseksi Rulla ja valitse sitten Katkoviivatulostus-valintaruutu. Huomaa, että katkoviivat tulostetaan paperille; niitä ei rei’itetä paperille.
    Vaihda komentotilaa automaattisesti
    Määritä, lähetetäänkö tilan vaihtokomento automaattisesti, kun komentoja vaihdetaan käytettäessä tulostinta.

Suosittelemme ottamaan tämän tilan käyttöön valitsemalla valintaruudun.

Tulostusnopeus
    Valitse tulostimen tulostusnopeus. Tulostusnopeuden pienentäminen parantaa tulostuslaatua.
    Asetus Kuvaus
    1.1 ips / 27 mm/s Valitse nämä asetukset, kun haluat asettaa kuvanlaadun etusijalle.
    1.9 ips / 48 mm/s
    2.7 ips / 70 mm/s
    3.5 ips / 90 mm/s Tämä asetus tasapainottaa nopeuden ja kuvanlaadun. Valitse tämä asetus tavallisia asiakirjoja tulostettaessa.
    Nopea (vedoslaatu) Nopeutta painottava tila. Valitse tämä asetus lihavoitua tekstiä sisältäviä asiakirjoja tulostettaessa.
    Nopea (viivamuunnos) Nopeutta painottava tila. Valitse tämä asetus tulostettaessa asiakirjoja, joissa on viivaimellisia sivuja tai lihavoitua tekstiä.
    Tietojen pakkaus
    Valitse tämä, jos haluat pakata tulostustiedot ja lähettää ne tulostimeen.

Suosittelemme valitsemaan tämän kohteen valintaruudun.

Rullapaperin tauko
    Kun ennen seuraavan arkin tulostusta on tauko, näyttöön tulee sanoma, joka pyytää vahvistamaan tulostuksen jatkamisen.
    Tulosta arkisto
    Valitse tämä, jos haluat tallentaa tulostustiedot PDF-tiedostona tietokoneellesi.

Tulostusprofiilit-välilehti

image

Tulostusprofiilit ovat esiasetuksia, joiden tarkoituksena on mahdollistaa usein käytettyjen tulostusmääritysten nopea käyttö. Usein käytetyt tulostusasetukset voidaan lisätä tulostusprofiileina.