Tulostusasetukset (Mac)

image
  1. Density (Tiheys)
    Valitse tulostustummuus.
  2. 2-ply Mode (Kaksipuolinen tila)
    Määritä kaksipuolisen tulostuksen asetus.
  3. Form Feed Mode (Lomakkeen syöttötila)
    Määritä, miten tulostin reagoi mistä tahansa lähteestä vastaanotettuihin lomakkeen syöttökomentoihin.
  4. Feed Margin (Syöttömarginaali)
    Määritä tulostustyön syöttömarginaali. Käytä tätä asetusta, kun Form Feed Mode (Lomakkeen syöttötila) -asetuksena on No Feed / Feed Margin (Ei syöttöä / syöttömarginaali).
  5. Print Speed (Tulostusnopeus)
    Valitse tulostimen tulostusnopeus. Tulostusnopeuden pienentäminen parantaa tulostuslaatua.
    Asetus Kuvaus
    1.1 ips / 27 mm/s (1,1 ips / 27 mm/s) Valitse nämä asetukset, kun haluat asettaa kuvanlaadun etusijalle.
    1.9 ips / 48 mm/s (1,9 ips / 48 mm/s)
    2.7 ips / 70 mm/s (2,7 ips / 70 mm/s)
    3.5 ips / 90 mm/s (3,5 ips / 90 mm/s) Tämä asetus tasapainottaa nopeuden ja kuvanlaadun. Valitse tämä asetus tavallisia asiakirjoja tulostettaessa.
    Fast (Draft Quality) (Nopea (luonnoslaatu)) Nopeutta painottava tila. Valitse tämä asetus lihavoitua tekstiä sisältäviä asiakirjoja tulostettaessa.
    Fast (Line Conversion) (Nopea (viivakohteiden muunto)) Nopeutta painottava tila. Valitse tämä asetus tulostettaessa asiakirjoja, joissa on viivaimellisia sivuja tai lihavoitua tekstiä.
  6. Dash Line Print (Katkoviivatulostus)
    Valitse tämä, kun haluat tulostaa katkoviivat sivujen väliin, mikä on kätevää rullapaperille tulostettaessa. Aseta Form Feed Mode (Lomakkeen syöttötila)-asetukseksi Fixed Page (Kiinteä sivu) ja paperityypiksi Roll (Rulla) ja valitse sitten Enable (Ota käyttöön). Huomaa, että katkoviivat tulostetaan paperille; niitä ei rei’itetä paperille.
  7. Halftone (Puolisävy)
    Valitse puolisävyjen käsittelytapa.
  8. Negative Printing (Negatiivitulostus)
    Valitse tämä, jos haluat tulostaa mustavalkoisen käännetyn kuvan.
  9. Roll Printer Case (Rullatulostimen kotelo)
    Määritä valinnaisen rullatulostimen kotelon käyttöasetus. Voit säätää rullatulostimen kotelon osalta, miten paljon paperia syötetään tai vedetään taakse, mutta tämä vaihtelee valitun asetuksen mukaan.
    Asetus Kuvaus
    Printer Default (Tulostimen oletus) Valitse tämä asetus, kun käytät tulostimen asetuksia sellaisinaan.
    None (Ei mitään) Valitse tämä asetus, kun et käytä rullatulostimen koteloa.
    PA-RC-001 Valitse tämä asetus, kun käytät rypistymisen estomekanismia käytettäessä rullatulostimen koteloa.
    PA-RC-001 (Without Anti Curl) (PA-RC-001 (ilman käpristymisen estoa)) Valitse tämä asetus, kun et käytä rypistymisen estomekanismia käytettäessä rullatulostimen koteloa.
    PA-RC-001 (Short Feed) (PA-RC-001 (lyhyt syöttö)) Kun rullatulostimen koteloa käytetään niin, että paperi kulkee rypistymisen estomekanismin läpi, paperiin tulee painemerkkejä. Käytä tätä asetusta, kun haluat varmistaa, ettei painemerkkejä näy paperissa.