Koti > Asiakirjojen luonti ja tulostus tietokoneella > Asiakirjojen tulostus asentamatta ohjelmistoa ja ohjaimia > Huomautuksia kuvatiedoston tulostamisesta ilman tulostinohjainta

Huomautuksia kuvatiedoston tulostamisesta ilman tulostinohjainta

Massamuistitila tukee JPEG-kuvien tulostamista. Tulostin muuntaa värilliset JPEG-tiedostot mustavalkoisiksi käyttäen Tämä tulostin muuntaa värillisen JPEG-kuvan mustavalkoiseksi kuvaksi rasterointiprosessin avulla, mikä voi tehdä kuvista sumeita. Voit parantaa kuvanlaatua välttämällä kuvia esikäsitteleviä kuvia tai poistamalla ne käytöstä.
image
PJ-862/PJ-863/PJ-883:

Tulostimesi tukee Object Push Profile (OPP) -standardia Bluetoothin kautta tulostettaessa.

• Vain JPEG-kuvia voi tulostaa, eli tämä on rajoitettu tiedostoihin, joiden tiedostopääte on .jpg.
  • Tiedoston enimmäiskoko on 15,8 megatavua.
  • Enimmäistarkkuudet ovat seuraavat:
    • PJ-822/PJ-862

Korkeus x leveys = 1 600 x 2 200 pistettä

• PJ-823/PJ-863/PJ-883

Korkeus x leveys = 2 400 x 3 300 pistettä

Jos nämä rajat ylitetään, tulostimen vastaanottamat tiedot hylätään, eikä niitä tulosteta.

• Tulosteessa 1 kuvapiste on 1 piste.
  • Tulostin tulostaa kuvan käyttämällä binaarikäsittelyä (yksinkertainen binaari).
  • Kuva tulostetaan käyttäen vastaanotettujen tietojen korkeuden ja leveyden suhdetta.