Tulostaminen käyttäen USB-liittymää (massamuistitila)

Massamuistitilassa voit lähettää tiedoston tulostimeen USB-liitännän kautta asentamatta tulostinohjainta. Tämä toiminto tukee vain BIN-, BLF- ja JPG-tiedostoja, ja se voi tallentaa enintään 16 Mt.

Tämä toiminto on kätevä,

• kun haluat ottaa käyttöön komentotiedostoon (BIN-tiedostomuoto) tallennettuja tulostinasetuksia tai lisätä tulostimeesi malleja (BLF-tiedostomuoto) käyttämättä mitään ohjelmistotyökaluja; molempien edellä mainitun tyyppisten tiedostojen on oltava järjestelmänvalvojan jakamia
  • kun haluat suorittaa komentoja asentamatta tulostinohjainta
  • kun haluat käyttää tietojen tulostamiseen ja lähettämiseen laitetta, jossa on käyttöjärjestelmä (mukaan lukien muut kuin Windows-käyttöjärjestelmät), joka tukee USB-isäntäominaisuutta.

1. Varmista, että tulostimen virta on katkaistu.
  2. Paina syöttöpainiketta image ja virtapainiketta image samanaikaisesti.
    Tulostin käynnistyy massamuistitilassa. Power (Virta)- ja Data-merkkivalot palavat vihreinä image (jos tulostinta käytetään akkuvirran varassa, Power (Virta) -merkkivalo palaa oranssina image).
  3. Yhdistä tietokone tai mobiililaite tulostimeen USB-kaapelilla.

Tulostimen massamuistialue näkyy kansiona tietokoneessa tai laitteen näytössä.

image
    Jos massamuistialue ei tule näkyviin automaattisesti, lue tietokoneesi käyttöjärjestelmän tai mobiililaitteesi ohjeista, miten massamuistialuetta käytetään.
  4. Vedä ja pudota kopioitava tiedosto massamuistialueelle.
  5. Lisää paperia ja paina virtapainiketta image.
    Komentotiedosto suoritetaan. Data-merkkivalo vilkkuu vihreänä image.
  6. Jos haluat poistaa massamuistitilan käytöstä, katkaise tulostimen virta.
    Tulostin käynnistyy uudelleen sen normaalissa toimintatilassa.
HUOMAUTUS
  • Kun tulostimen virta katkaistaan, massamuistitila poistetaan käytöstä ja massamuistialueella olevat tiedostot poistetaan.
  • Älä luo kansioita massamuistialueelle. Jos kansio luodaan, kansiossa olevia tiedostoja ei voi käyttää.
  • Komentojen suoritus voi epäonnistua sen mukaan, mikä on tiedostokoko. Jos näin käy, käsittele yhtä tiedostoa kerrallaan.
  • Vain USB-yhteystila on käytettävissä, kun tulostin on massamuistitilassa.
  • Älä käytä muita massamuistialueen tiedostoja, kun kopioit tiedostoa kyseiselle alueelle tai kyseiseltä alueelta.