Koti > Tulostinasetukset > Tulostimen asetusten muuttaminen Printer Setting Tool (Tulostinasetustyökalu) -työkalun avulla (Mac)

Tulostimen asetusten muuttaminen Printer Setting Tool (Tulostinasetustyökalu) -työkalun avulla (Mac)

• Varmista, että tulostinohjain on asennettu oikein ja että pystyt tulostamaan.
  • Yhdistä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla.

PJ-883: asetuksia ei voi määrittää Wi-Fi-yhteydellä käyttäen tätä työkalua.

PJ-862/PJ-863/PJ-883: asetuksia ei voi määrittää Bluetooth-yhteydellä käyttäen tätä työkalua.

image
Tulostinasetustyökalu asennetaan tulostinohjaimen ja muun ohjelmiston lisäksi käytettäessä asennusohjelmaa.
  1. Yhdistä määritettävä tulostin tietokoneeseen.
  2. Kaksoisosoita Macintosh HD>Ohjelmat>Brother>Printer Setting Tool>Printer Setting Tool.app.
    Printer Setting Tool -ikkuna avautuu.
  3. Tarkista, että määritettävä tulostin näkyy Printer (Tulostin)-kohdan vieressä.

Jos siinä näkyy eri tulostin, valitse haluamasi tulostin ponnahdusluettelosta.

4. Määritä asetukset tai muuta asetuksia Asetukset-välilehdissä.
  5. Ota asetukset käyttöön tulostimessa napsauttamalla Apply Settings to the Printer (Ota asetukset käyttöön tulostimessa)-painiketta.
  6. Valitse Exit (Sulje).

image

Käytä Printer Setting Tool -työkalua tulostimen määrittämiseen vain silloin, kun tulostin on valmiustilassa. Tulostin saattaa toimia virheellisesti, jos yrität määrittää sen asetukset, kun se käsittelee tietoja tai tulostaa.