Koti > Tulostinasetukset > Tulostimen asetusten muuttaminen Printer Setting Tool (Tulostinasetustyökalu) -työkalun avulla (Mac) > Printer Setting Tool -työkalun (Tulostinasetustyökalun) asetusvalintaikkuna (Mac)

Printer Setting Tool -työkalun (Tulostinasetustyökalun) asetusvalintaikkuna (Mac)

image
  1. Printer (Tulostin)

Näyttää yhdistettyjen tulostimien luettelon.

2. Import (Tuo)
    Tuo asetukset tiedostosta.
  3. Export (Vie)
    Tallentaa nykyiset asetukset tiedostoon.
  4. Asetusvälilehdet

Sisältää asetukset, jotka voi määrittää tai joita voi muuttaa.

5. Apply Settings to the Printer (Ota asetukset käyttöön tulostimessa)

Ota asetukset käyttöön tulostimessa.

6. Clean Unit (Puhdista yksikkö)
    Valitse tämä, jos haluat puhdistaa tulostimen vetorullan syöttämällä sitä varten tarkoitettua puhdistusarkkia.
  7. Exit (Sulje)
    Napsauta tätä, jos haluat sulkea Printer Setting Tool -työkalun.
  8. Current Settings (Nykyiset asetukset)
    Noutaa asetukset yhdistettynä olevasta tulostimesta ja näyttää ne valintaikkunassa.
  9. Factory Reset (Tehdasasetusten palautus)
    Palauttaa kaikki asetukset tehdasasetuksiin, mukaan lukien laiteasetukset.
  10. Print Unit Settings (Tulostusyksikköasetukset)
    Tulosta raportti, jossa näkyvät laiteohjelmiston versio, paperikoko ja määritystiedot.

Paper Settings (Paperin asetukset)-välilehti

Paper Size (Paperikoko)
Valitse oletuspaperikoko.
Form Length (Lomakkeen pituus)
Tämän parametrin voi asettaa vain, kun Paper Size (Paperikoko)-asetuksena on Custom (Mukautettu).

Lomakkeen pituus määritetään määrittämällä rivien määrä sivulla tai kunkin sivun pituus tuumina. Käytettävissä olevat asetukset vaihtelevat valittujen Text Line Spacing (Tekstirivin välistys) -asetusten mukaan.

Bottom Margin (Alamarginaali)
Tälle parametrille määritetty asetus tulee voimaan vain, kun Paper Size (Paperikoko)-asetuksena on Custom (Mukautettu).

Alamarginaalin korkeus ilmoitetaan tekstiriveinä. Käytettävissä olevat asetukset vaihtelevat valittujen Text Line Spacing (Tekstirivin välistys) -asetusten mukaan.

Text Line Spacing (Tekstirivin välistys)
Määritä jokaisen tekstirivin korkeus.
Left Margin (Vasen marginaali)
Määritä vasen marginaali.
Right Margin (Oikea marginaali)
Määrittää oikea marginaali.
Default Pitch (Oletusetäisyys)
Määritä merkkileveys.
CR-LF Mode (CR‑LF-tila)
Määritä, miten tulostin toimii, kun LF (rivinsyöttö)- ja CR (rivinvaihto) -komennot (ASCII-merkit 10 ja 13) vastaanotetaan.
Roll Printer Case Setting (Rullatulostimen kotelon asetus)
Määritä valinnaisen rullatulostimen kotelon käyttöasetus. Voit säätää rullatulostimen kotelon osalta, miten paljon paperia syötetään tai vedetään taakse, mutta tämä vaihtelee valitun asetuksen mukaan.
Asetus Kuvaus
Off (Ei käytössä) Valitse tämä asetus, kun et käytä rullatulostimen koteloa.
On (Without Anti Curl) (Käytössä (ilman käpristymisen estoa)) Valitse tämä asetus, kun et käytä rypistymisen estomekanismia käytettäessä rullatulostimen koteloa.
On (With Anti Curl) (Käytössä (käpristymisen eston kanssa)) Valitse tämä asetus, kun käytät rypistymisen estomekanismia käytettäessä rullatulostimen koteloa.
On (Short Feed) (Käytössä (lyhyt syöttö)) Kun rullatulostimen koteloa käytetään niin, että paperi kulkee rypistymisen estomekanismin läpi, paperiin tulee painemerkkejä. Käytä tätä asetusta, kun haluat varmistaa, ettei painemerkkejä näy paperissa.
Print Length Scaling (Tulostuspituuden skaalaus)
Määritä tulostuksen pienennys- tai suurennussuhde.
Tear Distance Adjust (Repäisyetäisyyden säätö)
Säädä katkaisureunan repäisypaikkaa paperitulostusmateriaalin mukaan.
Form Feed Mode (Lomakkeen syöttötila)
Määritä, miten tulostin reagoi mistä tahansa lähteestä vastaanotettuihin lomakkeen syöttökomentoihin.
Paperin tarttumisaika
Määritä viive, jonka kuluttua tulostin tarttuu paperiin.
Pre-Feed (Esisyöttö)
Kun valitset Enable (Ota käyttöön), tulostin syöttää ulos lyhyen osan paperista, kun sen virta kytketään päälle. Käytettäessä rei’itettyä paperia tai esitulostettua rullapaperia, suosittelemme asettamaan tämän parametrin asetukseksi Disable (Poista käytöstä).
Skip Perforation (Ohita rei’itys)
Jättää 25,4 mm:n marginaalin paperin ylä- ja alaosaan. Käytä sitä, kun tulostat rei’itetylle rullapaperille, jotta tulostin ei tulosta reikien kohdalle.

Print Settings (Tulostusasetukset)-välilehti

Command Mode (Komentotila)
Määritä tulostimen komentomuoto.
Print Density (Tulostustummuus)
Valitse tulostustummuus.
Print Speed (Tulostusnopeus)
Valitse tulostimen tulostusnopeus.
Asetus Kuvaus
1.1 ips / 27 mm/s (1,1 ips / 27 mm/s) Valitse nämä asetukset, kun haluat asettaa kuvanlaadun etusijalle.
1.9 ips / 48 mm/s (1,9 ips / 48 mm/s)
2.7 ips / 70 mm/s (2,7 ips / 70 mm/s)
3.5 ips / 90 mm/s (3,5 ips / 90 mm/s) Tämä asetus tasapainottaa nopeuden ja kuvanlaadun. Valitse tämä asetus tavallisia asiakirjoja tulostettaessa.
Fast (Draft Quality) (Nopea (luonnoslaatu)) Nopeutta painottava tila. Valitse tämä asetus lihavoitua tekstiä sisältäviä asiakirjoja tulostettaessa.
Fast (Line Conversion) (Nopea (viivakohteiden muunto)) Nopeutta painottava tila. Valitse tämä asetus tulostettaessa asiakirjoja, joissa on viivaimellisia sivuja tai lihavoitua tekstiä.
Extended Characters (Erikoismerkit)
Määritä, mitä merkkejä käytetään tulostettaessa ASCII-merkkejä 128 - 255.
Character Set Map (Merkistökartta)
Määritä, mitä merkistökarttaa käytetään, jotta voit tulostaa valittua kieltä vastaavia erikoismerkkejä.
Default Font (Oletusfontti)
Määritä käytetty sisäänrakennettu fontti.
Character Attributes (Merkkimuotoilut)
Määritä tulostetulle tekstille käytetyt määritteet.
Dash Line Print (Katkoviivatulostus)
Tulostaa katkoviivat sivujen väliin, mikä on kätevää rullapaperille tulostettaessa. Aseta Form Feed Mode (Lomakkeen syöttötila) -asetukseksi Fixed Page (Kiinteä sivu) ja valitse sitten Enable (Ota käyttöön). Huomaa, että katkoviivat tulostetaan paperille; niitä ei rei’itetä paperille.
Stencil Paper Mode (Mallinepaperitila)
Tämä tila soveltuu tulostamiseen mallinepaperille. Ota tämä asetus käyttöön, kun tulostetaan mallinepaperille.

Printer Settings (Tulostimen asetukset)-välilehti

Auto Power On (Automaattinen virran kytkentä)

Määritä, miten tulostin reagoi, kun se liitetään USB-, verkko- tai tasavirtapistorasiaan.

Auto Power Off (Automaattinen virrankatkaisu)

Määritä aika, joka kuluu, ennen kuin tulostimen virta katkaistaan automaattisesti.

Blackmark Threshold (Mustan merkin kynnysarvo)
Säätää kynnysarvoa, joka koskee mustien merkkien määrittämistä mustia merkkejä sisältävälle paperille. Jos mustat merkit ovat liian haaleita eikä pysäytyskohtaa siksi tunnisteta, määritä arvoksi nykyistä pienempi arvo.
Print Data after Printing (Tulostustiedot tulostuksen jälkeen)
Määritä, poistetaanko tulostustiedot tulostuksen jälkeen.
JPEG Printing Setting (JPEG-tulostusasetus)
Valitse kuvankäsittelytapa tulostettaessa JPEG-kuvia.
Scale JPEG images to fit media (JPEG-kuvien skaalaus tulostusmateriaaliin sopivaksi)
Mahdollistaa JPEG-kuvan suurentamisen tai pienentämisen paperikoolle sopivaksi.
Airplane Mode (Lentokonetila)
Mahdollistaa Bluetooth- tai Wi-Fi-liitäntöjen poistamisen käytöstä. Tästä toiminnosta on hyötyä, kun tulostinta käytetään paikassa, jossa ei sallita signaalitiedonsiirtoa.

Bluetooth Settings (Bluetooth-asetukset)-välilehti (PJ-862/PJ-863/PJ-883)

Bluetooth Device Name (Bluetooth-laitteen nimi)
Tuo näkyviin Bluetooth-laitteen nimen.
Bluetooth Address (Bluetooth-osoite)
Näyttää haetun Bluetooth-osoitteen.
Visible to Other Devices (Näkyy muille laitteille)
Sallii muiden Bluetooth-laitteiden havaita tulostimen.
Change PIN code (Vaihda PIN-koodi)
Jos On (Käytössä) on valittu, voit muuttaa vaatimusten mukaista PIN-koodia käyttäen Bluetooth 2.0:aa tai aiempaa versiota.
Request Secure Simple Pairing (SSP) settings during pairing (Pyydä SSP (Secure Simple Pairing) -asetuksia laiteparin muodostamisen aikana)
Jos tämä valintaruutu on valittuna, laiteparin muodostaminen voidaan suorittaa käyttämällä tulostinpainikkeita säädöksiä noudattaville laitteita käyttäen Bluetooth 2.1:tä tai uudempaa versiota.

Wireless LAN (Langaton lähiverkko)-välilehti (PJ-883)

WirelessDirect (Wireless Direct)
Ottaa WirelessDirect -toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
SSID/Network Key Generation (SSID:n/verkkoavaimen luonti)
Valitse AUTO (AUTOMAATTINEN) tai STATIC (KIINTEÄ).
SSID(Network Name) (SSID (verkkonimi))/Network Key (Verkkoavain)
Määrittää SSID:n (3 - 25 ASCII-merkkiä) ja verkkoavaimen, joita käytetään WirelessDirect -tilassa. Voit määrittää asetuksen vain, kun STATIC (KIINTEÄ)-vaihtoehto on valittu SSID/Network Key Generation (SSID:n/verkkoavaimen luonti)-kohteelle.
Display current settings (Näytä nykyiset asetukset)
Näyttää nykyiset WirelessDirect -asetukset. Päivitä näytössä näkyvät asetukset uusimmilla tiedoilla napsauttamalla Current Settings (Nykyiset asetukset)-painiketta.