Koti > Tulostinasetukset > Asetusten muutosten käyttöönotto useissa tulostimissa (Mac)

Asetusten muutosten käyttöönotto useissa tulostimissa (Mac)

1. Kun olet ottanut asetukset käyttöön ensimmäiseen tulostimeen, irrota tulostintietokoneesta ja kytke sitten toinen tulostin tietokoneeseen.
  2. Valitse juuri kytketty tulostin Printer (Tulostin)-ponnahdusvalikosta.
  3. Valitse Apply Settings to the Printer (Ota asetukset käyttöön tulostimessa).
    Samat asetukset, jotka otettiin käyttöön ensimmäisessä tulostimessa, otetaan käyttöön toisessa tulostimessa.
  4. Toista nämä vaiheet kaikille tulostimille, joiden asetuksia haluat muuttaa.