Koti > Tulostinasetukset > Tulostimen asetusten muuttaminen verkkopohjaisen hallinnan avulla

Tulostimen asetusten muuttaminen verkkopohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:PJ‑883
Voit muuttaa tulostimen asetuksia tavallisella selaimella käyttämällä HTTP (Hyper Text Transfer Protocol)- tai HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer) -protokollaa.

Seuraavat toiminnot ovat käytettävissä verkkopohjaisessa hallinnassa:

• tulostimen tilatietojen tarkasteleminen
  • verkkoasetusten, kuten TCP/IP-tietojen, muuttaminen
  • tulostimen ohjelmiston versiotietojen näyttäminen
  • verkon ja tulostimen määritysten muuttaminen.
image
  • Suosittelemme seuraavia selaimia: Microsoft Internet Explorer 11/Microsoft Edge (Windows), Safari 10/11 (Mac), Google Chrome (Android) (4.x tai uudempi) ja Google Chrome/Safari (iOS) (10.x tai uudempi). Varmista käyttämässäsi selaimessa, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.
  • Tulostimen asetusten hallitsemisen oletusarvon mukainen sisäänkirjautumissalasana sijaitsee laitteessasi merkinnällä ”Pwd” merkittynä. Suosittelemme salasanan vaihtamista tulostimen luvattoman käytön estämiseksi.

Jotta verkkopohjaista hallintaa voi käyttää, verkon on käytettävä TCP/IP:tä ja tulostimella sekä tietokoneella on oltava kelvollinen IP-osoite.

1. Käynnistä selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite”.
    Esimerkki:

https://192.168.1.2

image
    Jos käytät toimialueen nimijärjestelmää tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijaan toisen nimen, kuten ”JaettuTulostin”.
    • Esimerkki:

https://JaettuTulostin

Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

• Esimerkki:

https://brnxxxxxxxxxxxx

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
  4. Muuta tulostimen asetuksia.

Kun käytät verkkopohjaista hallintaa, kirjoita salasana Login (Sisäänkirjaus) -kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus)-painiketta. Napsauta asetusten määrityksen jälkeen Logout (Kirjaudu ulos).