Koti > Tulostinasetukset > Tulostimen asetusten muuttaminen verkkopohjaisen hallinnan avulla > WWW-pohjaisen hallinnan sisäänkirjautumissalasanan asettaminen tai vaihtaminen

WWW-pohjaisen hallinnan sisäänkirjautumissalasanan asettaminen tai vaihtaminen

Vastaavat mallit:PJ‑883
Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee akkukotelossa, ja siihen on merkitty ”Pwd”. Suosittelemme, että vaihdat oletussalasanan välittömästi, jotta voit suojata laitettasi luvattomalta käytöltä.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite”.
    Esimerkki:

https://192.168.1.2

image
    • Jos käytät toimialueen nimijärjestelmää (Domain Name System, DNS) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta laitteen verkkonimen, kuten ”JaettuTulostin”.

• esim.

https://SharedPrinter

Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

• esim.

https://brnxxxxxxxxxxxx

3. Tee jokin seuraavista:
    • Jos olet aiemmin määrittänyt oman salasanan, kirjoita se ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus)-painiketta.
    • Jos et ole aiemmin määrittänyt omaa salasanaasi, kirjoita oletusarvoinen kirjautumissalasanasi ja valitse sitten Login (Sisäänkirjaus).
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja)>Login Password (Kirjautumissalasana).
    image
    • Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee akkukotelossa, ja siihen on merkitty ”Pwd”.

• Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Jos haluat vaihtaa salasanan, kirjoita nykyinen salasanasi Enter Old Password (Anna vanha salasana) -kenttään.
  6. Noudata näytön Login Password (Kirjautumissalasana) -ohjeita ja kirjoita salasana Enter New Password (Anna uusi salasana) -kenttään.
  7. Kirjoita uusi salasana uudelleen Confirm New Password (Vahvista uusi salasana) -kenttään.
  8. Valitse Submit (Lähetä).
    image
    Voit myös muuttaa lukitusasetuksia Login Password (Kirjautumissalasana)-valikossa.