Koti > Tulostinasetukset > Tulostimen asetusten vahvistaminen

Tulostimen asetusten vahvistaminen

Voit vahvistaa tulostimen asetukset tulostamalla Letter-kokoisen asetusraportin yhdistämättä tulostinta tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen. (Raportti mahtuu A4-koon paperille.)
  1. Kytke virta tulostimeen.
  2. Varmista, ettei tulostimeen ole lisätty paperia.
  3. Paina syöttöpainiketta image ja pidä sitä painettuna, kunnes Data-merkkivalo syttyy palamaan punaisena image.
  4. Aseta aitoa Brother-lämpöpaperia tulostimen paperin syöttörakoon.
    Raportin tulostaminen alkaa.
    image
    Raportti ilmaisee mallin nimen, sarjanumeron ja yksityiskohtaisempia tietoja tulostimen määrityksistä ja parametriasetuksista.