Koti > Tulostinasetukset > Asetusten muutosten käyttöönotto useissa tulostimissa (Windows)

Asetusten muutosten käyttöönotto useissa tulostimissa (Windows)

Tietoliikenneasetukset (PJ-862/PJ-863/PJ-883)

1. Kun olet ottanut asetukset käyttöön ensimmäiseen tulostimeen, irrota tulostintietokoneesta ja kytke sitten toinen tulostin tietokoneeseen.
  2. Valitse juuri kytketty tulostin Tulostinpudotusluettelosta.
    Jos Tunnistaa liitetyn tulostimen automaattisesti ja noutaa nykyiset asetukset -valintaruutu on valittuna Asetukset -valintaikkunassa, USB-kaapelilla kytketty tulostin valitaan automaattisesti.
  3. Valitse Käytä.
    PJ-883: Suosittelemme Käynnistä tulostin automaattisesti uudelleen uusien asetusten käyttöönoton jälkeen -valintaruudun valitsemista, kun ensimmäistä tulostinta määritetään, jotta voit vahvistaa, että tulostin voidaan yhdistää langattomaan reitittimeen/tukiasemaan uusilla asetuksilla oikein.
    Samat asetukset, jotka otettiin käyttöön ensimmäisessä tulostimessa, otetaan käyttöön toisessa tulostimessa.
  4. Toista nämä vaiheet kaikille tulostimille, joiden asetuksia haluat muuttaa.
image
  • PJ-883: Jos IP-osoiteasetus on STATIC, tulostimen IP-osoite muutetaan samaksi osoitteeksi kuin ensimmäisellä tulostimella. Muuta IP-osoitetta tarvittaessa.
  • Samat asetukset voidaan ottaa käyttöön toisella tietokoneella valitsemalla Tiedosto>Tuo ja valitsemalla sitten viety asetustiedosto.

Laiteasetukset

1. Kun olet ottanut asetukset käyttöön ensimmäiseen tulostimeen, irrota tulostintietokoneesta ja kytke sitten toinen tulostin tietokoneeseen.
  2. Valitse juuri kytketty tulostin Tulost.pudotusluettelosta.
  3. Valitse Käytä.
    Samat asetukset, jotka otettiin käyttöön ensimmäisessä tulostimessa, otetaan käyttöön toisessa tulostimessa.
  4. Toista nämä vaiheet kaikille tulostimille, joiden asetuksia haluat muuttaa.
image
Samat asetukset voidaan ottaa käyttöön toisella tietokoneella valitsemalla Tiedosto>Tuo ja valitsemalla sitten viety asetustiedosto.