Koti > Ohjelmiston asentaminen > Tulostimen liittäminen tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen > Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen Wi-Fin avulla > Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen Wi-Fi-reitittimen/-tukiaseman avulla (WirelessDirect)

Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen Wi-Fi-reitittimen/-tukiaseman avulla (WirelessDirect)

Vastaavat mallit:PJ‑883
Wireless Direct antaa sinun yhdistää tulostimen tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen suoraan ilman Wi-Fi-reititintä/-tukiasemaa. Tulostin toimii Wi-Fi-tukiasemana.
  1. Vahvista tulostimen Wireless Direct -asetukset.
    • Käyttäen Windows-tietokonetta:
      1. Kytke tulostin ja tietokone toisiinsa USB-kaapelilla.
      2. Käynnistä Printer Setting Tool tietokoneessasi ja valitse painike Tietoliikenneasetukset.
      3. Vahvista, että Wireless Direct on valittu kohteelle Valittu liitäntä välilehdessä Yleiset.
    • Käyttäen Mac-tietokonetta:

Kytke tulostin ja tietokone toisiinsa USB-kaapelilla. Käynnistä Printer Setting Tool tietokoneellasi ja varmista, että WirelessDirect (Wireless Direct) -asetuksena on On (Käytössä) Wireless LAN (Langaton lähiverkko) -välilehdessä.

2. Ota tulostimen Wi-Fi-toiminto käyttöön painamalla tulostimen Bluetooth ja Wi-Fi -painiketta image.
    • Varmista, että Bluetooth ja Wi-Fi -merkkivalo image alkaa vilkkua vihreänä image tai sinivihreänä image kolmen sekunnin välein.
    • Jos Bluetooth ja Wi-Fi -merkkivalo image vilkkuu sinisenä image, paina Bluetooth ja Wi-Fi -painiketta image ja pidä sitä painettuna noin kolmen sekunnin ajan. Vilkkuva väri muuttuu joka kerta, kun Bluetooth ja Wi-Fi -painiketta image painetaan.
  3. Valitse tietokoneesi tai mobiililaitteesi avulla tulostimen SSID-tunnus. Anna tarvittaessa salasana.
    image
    • Oletusarvon mukaiset SSID ja salasana ovat seuraavat:
      • SSID: ”DIRECT-*****_PJ-883”, jossa ***** on tulostimen sarjanumeron viimeiset viisi numeroa.
      • Salasana: 883 *****

***** on sarjanumeron viimeiset viisi numeroa, jotka sijaitsevat tulostimen pohjassa.

HUOMAUTUS
  • Sarjanumerotarra sijaitsee tulostimen pohjassa. Näet sarjanumeron myös tulostamalla asetusraportin.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet: Tulostimen asetusten vahvistaminen.

• Muuta tulostimen verkkoasetuksia käyttämällä Printer Setting Tool -työkalua.
  • Printer Setting Tool -työkalun avulla voit myös ottaa verkkoasetukset käyttöön useissa tulostimissa.
  • Et pysty muodostamaan yhteyttä Internetiin Wi-Fi-yhteydellä käyttäessäsi Wireless Directiä. Jos haluat käyttää Internetiä, yhdistä käyttäen Wi-Fi-reititintä/-tukiasemaa (infrastruktuuritila).
  • Suosittelemme, että asetat uuden Wireless Direct -salasanan käyttäen Printer Setting Tool -työkalua, jotta voit suojata tulostintasi luvattomalta käytöltä.