Koti > Ohjelmiston asentaminen > Tulostimen liittäminen tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen > Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen Wi-Fin avulla > Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen samanaikaisesti infrastruktuuritilan ja Wireless Directin avulla

Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen samanaikaisesti infrastruktuuritilan ja Wireless Directin avulla

Vastaavat mallit:PJ‑883
  1. Käynnistä Printer Setting Tool Windows-tietokoneessasi.
  2. Napsauta Tietoliikenneasetukset-painiketta.
  3. Valitse Yleiset>Tietoliikenneasetukset.
  4. Vahvista, että vaihtoehto Infrastruktuuri ja Wireless Direct on valittuna asetukselle Valittu liitäntä.