Koti > Tulostinasetukset > Tulostimen asetusten muuttaminen Printer Setting Tool -työkalun avulla (Windows) > Printer Setting Tool -työkalun tietoliikenneasetukset (Windows)

Printer Setting Tool -työkalun tietoliikenneasetukset (Windows)

Vastaavat mallit:PJ‑862 / PJ‑863 / PJ‑883
Määritä Tulostinasetustyökalun Tietoliikenneasetukset-vaihtoehdon avulla tulostimen tietoliikenneasetukset tai muuta niitä, kun yhdistät tulostimen ja tietokoneen USB-kaapelilla tai Bluetooth-yhteydellä. Yhden tulostimen tietoliikenneasetusten muuttamisen lisäksi voit ottaa samat asetukset käyttöön useissa tulostimissa.

Asetukset-valintaikkuna

image
  1. Valikkorivi
    Tarjoaa pääsyn erilaisiin komentoihin, jotka on ryhmitelty kunkin valikko-otsikon alle (valikot Tiedosto, Työkalut ja Ohje) niiden toimintojen mukaan.
  2. Laitteen nimi

Tuo näkyviin laitteen nimen.

3. Asetusten näyttämis-/muuttamisalue
    Näyttää valitun kohteen nykyiset asetukset.
  4. Päivitä
    Päivitä näytössä näkyvät asetukset uusimmilla tiedoilla napsauttamalla tätä.
  5. Lopeta

Napsauta tätä, kun haluat sulkea Tietoliikenneasetukset-ikkunan ja palata Printer Setting Tool -työkalun pääikkunaan.

image
    Asetuksia ei oteta käyttöön tulostimille, jos Lopeta valitaan valitsematta Käytä-painiketta asetusten muuttamisen jälkeen.
  6. Käytä

Ota asetukset käyttöön tulostimessa napsauttamalla tätä. Jos haluat tallentaa määritetyt asetukset komentotiedostoon, valitse pudotusluettelosta Tallenna komentotiedostoon. Tallennettua komentotiedostoa voi käyttää massamuistitilassa asetusten ottamiseen käyttöön tulostimessa.

image
    Käytä-vaihtoehdon valitseminen ottaa kaikkien välilehtien kaikki asetukset käyttöön tulostimeen. Jos Poista nämä asetukset käytöstä -valintaruutu valitaan, asetuksia ei oteta käyttöön.
  7. Ominaisuus
    Kun Nykyinen tila -valikko on valittuna, nykyiset asetukset tulevat näkyviin asetusten näyttämisen/muuttamisen alueelle. Valitse asetusten kohde, jota haluat muuttaa.
  8. Poista nämä asetukset käytöstä
    Kun tämä valintaruutu on valittuna, image tulee näkyviin välilehteen eikä asetuksia enää voi määrittää tai muuttaa. Sellaisen välilehden asetuksia, jossa näkyy image, asetuksia ei oteta käyttöön tulostimessa, vaikka Käytä-vaihtoehto valittaisiin. Lisäksi välilehden asetuksia ei tallenneta tai viedä, kun Tallenna komentotiedostoon tai Vie valitaan. Jos haluat ottaa asetukset käyttöön tulostimeen tai tallentaa tai viedä ne, poista valintaruudun valinta.
  9. Asetusvälilehdet
    Sisältävät asetukset, jotka voi määrittää tai joita voi muuttaa. Jos välilehdessä näkyy image, asetuksia ei oteta käyttöön tulostimessa.
  10. Tulostin

Näyttää yhdistettyjen tulostimien luettelon.

Valikkorivi

Tiedosto -valikon vaihtoehdot
Ota asetukset käyttöön tulostimelle

Ota asetukset käyttöön tulostimessa.

Tallenna asetukset komentotiedostoon
Tallenna määritetyt asetukset komentotiedostoon. Tiedostotunniste on BIN. Tallennettua komentotiedostoa voi käyttää massamuistitilassa ottamaan asetukset käyttöön tulostimeen.
image
  • Jos Poista nämä asetukset käytöstä -valintaruutu valitaan, asetuksia ei tallenneta.
  • Seuraavia tietoja ei tallenneta komentotiedostoon:
    • Solmun nimi
    • IP-osoite, aliverkon peite ja oletusyhdyskäytävä (kun IP-osoiteasetus on STATIC)
  • Tallennetut tietoliikenneasetuskomennot on tarkoitettu käytettäviksi ainoastaan asetusten ottamiseen käyttöön tulostimeen. Jos haluat ottaa asetukset käyttöön tulostimeen käyttäen tätä komentotiedostoa, käytä massamuistitilaa.
  • Tallennetut komentotiedostot sisältävät todennusavaimia ja salasanoja. Tee tarvittavat varotoimet, jotta voit suojata tallennettuja komentotiedostoja. Voit esimerkiksi tallentaa komentotiedostot sijaintiin, jota muut käyttäjät eivät pysty käyttämään.
  • Älä lähetä komentotiedostoja eri tulostinmalliin.
Asenna varmenteet (PJ-883)
Jotkin verkon todennusmenetelmät saattavat edellyttää varmennetta.

Asenna varmenne yhdistettyyn tulostimeen tai tallenna varmenne komentotiedostona, joka voidaan jaella samoihin tulostinmalleihin.

Tuo
Tuo nykyisen tietokoneen langattomista asetuksista (PJ-883)
Tuo asetukset tietokoneesta.
image
  • Kun tuot tietokoneen langattoman verkon asetuksia, tarvitset järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet tietokoneelle.
  • Vain henkilökohtaisia suojauksen todennuksen asetuksia (avoin järjestelmä, julkisen avaimen todennus, WPA/WPA2-PSK ja WPA3 SAE enintään 63 merkkiä) voidaan tuoda. Yrityksen suojauksen todennusasetuksia (kuten EAP-FAST), WPA2-PSK (TKIP) ja WPA-PSK (AES), ei voi tuoda.
  • Jos käytettävälle tietokoneelle on otettu käyttöön useita langattomia lähiverkkoja, ensimmäisiä havaittuja langattomia asetuksia (vain henkilökohtaiset asetukset) harkitaan tuontitiedoille.
  • Vain asetukset Langaton lähiverkko -välilehden Langattoman verkon asetukset -ruudusta voidaan tuoda (tietoliikennetila, SSID, todennusmenetelmä, salaustila ja todennusavain).
Valitse tuotava profiili
Tuo viedyn tiedoston ja ottaa asetukset käyttöön tulostimeen. Valitse Selaa ja etsi tiedosto, jonka haluat tuoda. Valitun tiedoston asetukset näkyvät asetusten näyttämisen/muuttamisen alueella.
image
  • Kaikki asetukset voidaan tuoda solmujen nimiä lukuun ottamatta.
  • Vain valitun tulostimen kanssa yhteensopivat profiilit voidaan tuoda.
  • Jos tuodun profiilin IP-osoiteasetus on STATIC, muuta tuodun profiilin IP-asetusta tarpeen mukaan niin, ettei se ole sama kuin verkossa jo olevan sellaisen tulostimen IP-osoite, jonka asetukset on viimeistelty.
Vie
Tallenna nykyiset asetukset tiedostoon. Jos Poista nämä asetukset käytöstä -valintaruutu valitaan, asetuksia ei tallenneta.
image
Vietyjä tiedostoja ei salata.
Työkalut -valikon vaihtoehdot
Asetukset
Käynnistä tulostin automaattisesti uudelleen uusien asetusten käyttöönoton jälkeen
Jos tämä valintaruutu on valittuna, tulostin käynnistetään automaattisesti uudelleen sen jälkeen, kun tietoliikenneasetukset on otettu käyttöön. Jos tämä valintaruutu ei ole valittuna, tulostin on käynnistettävä manuaalisesti uudelleen.
image
Kun määrität useita tulostimia, voit lyhentää asetusten muuttamiseen tarvittavaa aikaa poistamalla tämän valintaruudun valinnan. Tässä tapauksessa suosittelemme tämän valintaruudun valitsemista, kun määrität ensimmäisen tulostimen, jotta voit vahvistaa, että jokainen asetus toimii tarkoitetulla tavalla.
Tunnistaa liitetyn tulostimen automaattisesti ja noutaa nykyiset asetukset
Jos tämä valintaruutu on valittuna ja tulostin on kytketty tai yhdistetty tietokoneeseen, tulostin tunnistetaan automaattisesti ja tulostimen nykyiset asetukset tulevat näkyviin Nykyinen tila -ruutuun.
image
Jos kytketty tai yhdistetty tulostin on eri kuin Tulostinpudotusluettelossa näkyvä tulostin, kaikissa välilehdissä käytettävissä olevat asetukset muuttuvat vastaamaan kytkettyä tai yhdistettyä tulostinta.
Muuta solmun nimeä/Bluetooth-laitteen nimeä
Sallii solmun nimen ja Bluetooth-laitteen nimen nimeämisen uudelleen.
Palaa oletustietoliikenneasetuksiin
Palauta tietoliikenneasetukset oletusasetuksiin.
Ohje -valikon vaihtoehdot
Näytä ohje
Näyttää ohjeaiheet.

Yleiset-välilehti

Tietoliikenneasetukset
Verkkoasetukset, kun virta kytketään (PJ-883)
Määritä ehdot, jotka koskevat yhteyden muodostamista verkkoon, kun tulostimeen kytketään virta.
Valittu liitäntä (PJ-883)
Valitse Infrastruktuuri, Infrastruktuuri ja Wireless Direct tai Wireless Direct.
Bluetooth käytössä virtaa kytkettäessä
Määritä ehdot, jotka koskevat yhteyden muodostamista Bluetooth-yhteydellä, kun tulostimeen kytketään virta. Valitse Päällä oletusarvoisesti, Pois päältä oletusarvoisesti tai Säilytä nykyinen tila.
IPv6 (PJ-883)
IPv6-käyttö
Valitse Ota käyttöön tai Poista käytöstä.
IPv6-osoite ensisijainen
Valitse tämä, jos haluat IPv6-osoitteen olevan ensisijainen.
AirPrint-asetukset (PJ-883)
Ota AirPrint käyttöön tai poista se käytöstä ja määritä asetukset.

Langaton lähiverkko -välilehti (PJ-883)

TCP/IP (langaton)
Boot Method
Valitse AUTO, BOOTP, DHCP, RARP tai STATIC.
IP-osoite/Aliverkon peite/Yhdyskäytävä
Määritä erilaiset verkkoyhteyden arvot. Voit syöttää nämä asetukset vain, kun IP-osoitteen asetus on STATIC.
DNS-palvelinmenetelmä
Valitse AUTO tai STATIC.
Ensisijaisen DNS-palvelimen IP-osoite/Toissijaisen DNS-palvelimen IP-osoite
Voit syöttää nämä asetukset vain, kun DNS-palvelimen asetus on STATIC.
IPv6
Staattinen IPv6-osoite
Määritä pysyvä IPv6-osoite.
Ota tämä osoite käyttöön
Ottaa käyttöön määritetyn staattisen IPv6-osoitteen.
Ensisijainen nimipalvelimen IPv6-osoite/Toissijainen nimipalvelimen IPv6-osoite
Määritä DNS-palvelimen IPv6-osoitteet.
IPv6-osoiteluettelo
Näyttää IPv6-osoitteiden luettelon.
Langattoman verkon asetukset
Tietoliikennetila
Näyttää tietoliikennetilan.
SSID(verkkonimi)
Valitsemalla Etsi voit tuoda käytettävissä olevat SSID:t näkyviin erillisessä valintaikkunassa.
Kanava
Näyttää automaattisesti valitun kanavan.
Todennusmenetelmä/Salaustila
Todennusmenetelmille tuetut salaustilat näkyvät alla olevassa taulukossa.
Todennusmenetelmä Salaustila

Avoin järjestelmä

Ei mitään / WEP

Jaettu avain

WEP

WPA3-SAE

AES

WPA/WPA2-PSK/WPA3-SAE

TKIP+AES / AES

EAP-FAST/NONE

TKIP+AES / AES

EAP-FAST/MS-CHAPv2

TKIP+AES / AES

EAP-FAST/GTC

TKIP+AES / AES

PEAP/MS-CHAPv2

TKIP+AES / AES

PEAP/GTC

TKIP+AES / AES

EAP-TTLS/CHAP

TKIP+AES / AES

EAP-TTLS/MS-CHAP

TKIP+AES / AES

EAP-TTLS/MS-CHAPv2

TKIP+AES / AES

EAP-TTLS/PAP

TKIP+AES / AES

EAP-TLS

TKIP+AES / AES

image
Jos haluat määrittää korkeamman tason suojausasetukset: Kun varmennetarkistus suoritetaan EAP-FAST-, PEAP-, EAP-TTLS- tai EAP-TLS-todennusmenetelmillä, varmennetta ei voi määrittää Printer Setting Tool -työkalulla. Kun tulostin on määritetty muodostamaan yhteys verkkoon, määritä varmenne käyttämällä tulostinta selaimesta. Todennusvarmenteen asentaminen voidaan suorittaa myös Printer Setting Tool -työkalulla siirtymällä valikkoriville: Tiedosto>Asenna varmenteet.
WEP-avain
Voit määrittää asetuksen vain, kun salaustilaksi on valittu WEP.
Tunnuslause
Voit määrittää asetuksen vain, kun todennusmenetelmäksi on valittu WPA/WPA2-PSK/WPA3-SAE.
Käyttäjätunnus/Salasana
Voit määrittää asetuksia vain, kun todennusmenetelmäksi on valittu EAP-FAST, PEAP, EAP-TTLS tai EAP-TLS. Lisäksi EAP-TLS:ää käytettäessä salasanaa ei tarvitse rekisteröidä, mutta asiakasvarmenne täytyy rekisteröidä. Jos haluat rekisteröidä varmenteen, muodosta yhteys tulostimeen selaimesta ja määritä varmenne sitten.
Näytä avain ja salasana näytössä
Jos tämä valintaruutu on valittuna, avaimet ja salasanat näytetään tekstimuodossa (salaamattomana tekstinä).

Wireless Direct-välilehti (PJ-883)

Wireless Direct -asetukset
SSIDn/verkkoavaimen luonti
Valitse AUTO tai STATIC.
SSID(verkkonimi)/Verkkoavain
Määrittää SSID:n (enintään 25 ASCII-merkkiä) ja verkkoavaimen (enintään 63 merkkiä), joita haluat käyttää WirelessDirect -tilassa.
image
  • Oletusarvon mukaiset SSID ja salasana ovat seuraavat:
    • SSID: ”DIRECT-*****_PJ-883”, jossa ***** on tulostimen sarjanumeron viimeiset viisi numeroa.
    • Salasana: 883 *****

***** on sarjanumeron viimeiset viisi numeroa, jotka sijaitsevat tulostimen pohjassa.

Kanava
Määritä WirelessDirect -tilalle käytettävä kanava.

Bluetooth-välilehti

Bluetooth-asetukset
Bluetooth-tila
Valitsee hallintatilan, kun Bluetooth on käytössä.
Perinteinen
Näkyy muille laitteille
Sallii muiden Bluetooth-laitteiden havaita tulostimen.
Vaihda PIN-koodi
Vaihtaa PIN-koodin.
Näytä PIN-koodi näytössä
Näyttää PIN-koodin tietokoneellasi.
Laiteparin muodostaminen edellyttää käyttäjän vahvistusta tulostimella
Jos tämä valintaruutu on valittuna käyttäessä Classic Bluetooth -tilaa, on tehtävä muita tulostimen painiketoimintoja, kun laitepari muodostetaan Bluetooth 2.1:tä tai uudempaa käyttävien laitteiden kanssa.
Automaattinen laiteparin luonti
Määrittää, muodostetaan yhteys automaattisesti uudelleen aiemmin yhdistettyyn Apple-laitteeseen (iPadiin, iPhoneen tai iPod touchiin).
Vähäinen virta
Vähimmäissuojaustila
Valitse vähimmäissuojaustaso käytettäessä Vain vähänen virta -tilaa.
Laiteparin muodostaminen edellyttää käyttäjän vahvistusta tulostimella
Jos tämä valintaruutu on valittuna käytettäessä Vain vähänen virta -tilaa, on tehtävä muita tulostimen painiketoimintoja, kun laitepari muodostetaan Low Energy -yhteensopivien (vähän virtaa käyttävien) laitteiden kanssa.