Koti > Ohjelmiston asentaminen > Tulostimen liittäminen tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen > Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen Wi-Fin avulla > Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen Wi-Fi-reitittimen/-tukiaseman avulla (infrastruktuuritila)

Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen Wi-Fi-reitittimen/-tukiaseman avulla (infrastruktuuritila)

Vastaavat mallit:PJ‑883
Infrastruktuuritilassa voit yhdistää tulostimen tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen Wi-Fi-reittimen/-tukiaseman kautta.
Ennen aloittamista

Määritä tulostimen Wi-Fi-asetukset, jotta tietoliikenne Wi-Fi-reitittimen/-tukiaseman kanssa on mahdollista. Kun tulostin on määritetty, verkkosi tietokoneet tai mobiililaitteet pystyvät käyttämään tulostinta.

• Ennen kuin yhdistät tulostimen verkkoosi, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaasi, jotta voit määrittää Wi-Fi-verkkoasetuksesi.
  • Jos haluat määrittää Wi-Fi-asetukset uudelleen tai jos tulostimesi Wi-Fi-yhteyden tila on tuntematon, palauta tulostimen Wi-Fi-asetukset.
    1. Katkaise tulostimesta virta.
    2. Paina syöttöpainiketta image ja virtapainiketta image ja pidä niitä painettuina noin kahden sekunnin ajan.
    3. Pidä syöttöpainike image painettuna ja paina samalla virtapainiketta image kaksi kertaa ja päästä sen jälkeen irti syöttöpainikkeesta image.

Power (Virta) -merkkivalo alkaa vilkkua oranssina image.

4. Paina syöttöpainiketta image kaksi kertaa.
  • Saat parhaat tulokset tavallisessa päivittäisessä tulostuksessa, kun käytät tulostinta niin lähellä Wi-Fi-reititintä/-tukiasemaa kuin mahdollista niin, että laitteiden välissä on mahdollisimman vähän esteitä. Näiden kahden laitteen välissä olevat suuret esineet ja seinät sekä muiden sähkölaitteiden aiheuttamat häiriöt voivat vaikuttaa tulostustietojen tiedonsiirtonopeuteen.

Tulostimen yhdistäminen Wi-Fi-reitittimeen/-tukiasemaan
  1. Kirjoita muistiin Wi-Fi-reitittimesi/-tukiasemasi SSID (verkon nimi) ja salasana (verkkoavain).
  2. Kytke tulostin ja tietokone toisiinsa USB-kaapelilla.
  3. Ota tulostimen Wi-Fi-toiminto käyttöön painamalla tulostimen Bluetooth ja Wi-Fi -painiketta image.
    • Varmista, että Bluetooth ja Wi-Fi -merkkivalo image alkaa vilkkua vihreänä image tai sinivihreänä image kolmen sekunnin välein.
    • Jos Bluetooth ja Wi-Fi -merkkivalo image vilkkuu sinisenä image, paina Bluetooth ja Wi-Fi -painiketta image ja pidä sitä painettuna noin kolmen sekunnin ajan. Vilkkuva väri muuttuu joka kerta, kun Bluetooth ja Wi-Fi -painiketta image painetaan.
  4. Määritä tulostimen infrastruktuuritilan asetukset.
    • Käyttäen Windows-tietokonetta:
      1. Käynnistä Printer Setting Tool tietokoneessasi ja valitse painike Tietoliikenneasetukset.
      2. Napsauta Yleiset-välilehteä ja valitse Valittu liitäntä -kohdasta Infrastruktuuri.
      3. Napsauta Langaton lähiverkko-välilehteä ja valitse Langattoman verkon asetukset -kohdassa Tietoliikennetila ja sitten Infrastruktuuri.
      4. Napsauta Langaton lähiverkko -välilehteä ja valitse Langattoman verkon asetukset. Kirjoita muistiin kirjoittamasi SSID tai valitse Haku ja valitse SSID näyttöön tulevasta luettelosta.
      5. Kirjoita Salasana-kenttään Tunnuslause.
        image
        Vaaditut tiedot määräytyvät todennusmenetelmän ja salaustilan mukaan; syötä vain verkkoympäristöäsi koskevat tiedot.
      6. Valitse Käytä.
    • Käyttäen Mac-tietokonetta:
      1. Käynnistä tulostusohjainpakettiin sisältyvä Wireless Device Setup Wizard (Ohjattu langattoman laitteen asennustoiminto) ja noudata sen jälkeen näytössä näkyviä ohjeita.
      2. Jos et ole ladannut tulostinohjainpakettia, siirry mallisi Ladattavat tiedostot-sivulle Brother-tukisivustossa osoitteessa support.brother.com ja lataa paketti. Kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa. Wireless Device Setup Wizard on Lisäohjelmat-kansiossa.
Kun tulostimen ja Wi-Fi-reitittimesi/-tukiasemasi välille on muodostettu yhteys, Bluetooth ja Wi-Fi -merkkivalo image palaa vihreänä image tai sinivihreänä image. Tietokoneet ja mobiililaitteet, jotka ovat samassa verkossa kuin tulostin, pystyvät käyttämään tulostinta.
image
Jos haluat muuttaa muita verkkoasetuksia, käytä Printer Setting Tool -työkalua.