Home > De printer installeren > Overzicht van het bedieningspaneel

Overzicht van het bedieningspaneel

PJ-822/PJ-823

image
  1. image Aan-/uitknop
    Functie Bediening

De printer inschakelen

Houd de aan-/uitknop image ongeveer één seconde ingedrukt tot het aan-/uitlampje gaat branden.

De printer uitschakelen

Houd de aan-/uitknop image ongeveer één seconde ingedrukt. (Als de functie Auto. Uitschakelen in Printer Instelling Tool is ingeschakeld, wordt de printer automatisch uitgeschakeld na de ingestelde periode van inactiviteit.)

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen wijzigen met Printer Instelling Tool (Windows).

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen wijzigen met Printer Instelling Tool (Mac).

De printer inschakelen in de modus Massaopslag

Houd de aan-/uitknop image ingedrukt en druk tegelijkertijd op de doorvoerknop image.

Raadpleeg voor meer informatie over de modus Massaopslag imageimage Gerelateerde onderwerpen: Afdrukken met de USB-interface (modus Massaopslag).

2. Statuslampje
  3. Data lampje
  4. Voedingslampje
  5. image Doorvoerknop
    Functie Bediening

Papier doorvoeren

Plaats papier in de printer en druk op de doorvoerknop image om het papier door te voeren.

Als u de doorvoerknop image ingedrukt houdt als ongeveer 55 mm van het papier is doorgevoerd, wordt ongeveer één paginalengte papier met hoge snelheid doorgevoerd.

Hoeveel papier wordt doorgevoerd, wordt bepaald door de instelling Formulierinvoermodus in Printer Instelling Tool.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen wijzigen met Printer Instelling Tool (Windows).

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen wijzigen met Printer Instelling Tool (Mac).

Wacht vijf seconden nadat de printer de gegevens heeft ontvangen, voordat u een formulier doorvoert om er zeker van te zijn dat het afdrukken is voltooid.

Het configuratierapport afdrukken

U kunt een configuratierapport afdrukken zonder de printer aan te sluiten op een computer of een mobiel apparaat.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen bevestigen.

PJ-862/PJ-863

image
  1. image Aan-/uitknop
    Functie Bediening

De printer inschakelen

Houd de aan-/uitknop image ongeveer één seconde ingedrukt tot het aan-/uitlampje gaat branden.

De printer uitschakelen

Houd de aan-/uitknop image ongeveer één seconde ingedrukt. (Als de functie Auto. Uitschakelen in Printer Instelling Tool is ingeschakeld, wordt de printer automatisch uitgeschakeld na de ingestelde periode van inactiviteit.)

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen wijzigen met Printer Instelling Tool (Windows).

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen wijzigen met Printer Instelling Tool (Mac).

De printer inschakelen in de modus Massaopslag

Houd de aan-/uitknop image ingedrukt en druk tegelijkertijd op de doorvoerknop image.

Raadpleeg voor meer informatie over de modus Massaopslag imageimage Gerelateerde onderwerpen: Afdrukken met de USB-interface (modus Massaopslag).

2. NFC-sensor (Near Field Communication)
  3. image Bluetooth-lampje
  4. Statuslampje
  5. Data lampje
  6. Voedingslampje
  7. image Bluetooth-knop
    Functie Bediening

De Bluetooth-functie in- en uitschakelen

Druk op de Bluetooth-knop image.

8. image Doorvoerknop
    Functie Bediening

Papier doorvoeren

Plaats papier in de printer en druk op de doorvoerknop image om het papier door te voeren.

Als u de doorvoerknop image ingedrukt houdt als ongeveer 55 mm van het papier is doorgevoerd, wordt ongeveer één paginalengte papier met hoge snelheid doorgevoerd.

Hoeveel papier wordt doorgevoerd, wordt bepaald door de instelling Formulierinvoermodus in Printer Instelling Tool.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen wijzigen met Printer Instelling Tool (Windows).

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen wijzigen met Printer Instelling Tool (Mac).

Wacht vijf seconden nadat de printer de gegevens heeft ontvangen, voordat u een formulier doorvoert om er zeker van te zijn dat het afdrukken is voltooid.

Het configuratierapport afdrukken

U kunt een configuratierapport afdrukken zonder de printer aan te sluiten op een computer of een mobiel apparaat.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen bevestigen.

PJ-883

image
  1. image Aan-/uitknop
    Functie Bediening

De printer inschakelen

Houd de aan-/uitknop image ongeveer één seconde ingedrukt tot het aan-/uitlampje gaat branden.

De printer uitschakelen

Houd de aan-/uitknop image ongeveer één seconde ingedrukt. (Als de functie Auto. Uitschakelen in Printer Instelling Tool is ingeschakeld, wordt de printer automatisch uitgeschakeld na de ingestelde periode van inactiviteit.)

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen wijzigen met Printer Instelling Tool (Windows).

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen wijzigen met Printer Instelling Tool (Mac).

De printer inschakelen in de modus Massaopslag

Houd de aan-/uitknop image ingedrukt en druk tegelijkertijd op de doorvoerknop image.

Raadpleeg voor meer informatie over de modus Massaopslag imageimage Gerelateerde onderwerpen: Afdrukken met de USB-interface (modus Massaopslag).

2. NFC-sensor (Near Field Communication)
  3. image Bluetooth en Wi-Fi-lampje
  4. Statuslampje
  5. Data lampje
  6. Voedingslampje
  7. image Bluetooth en Wi-Fi-knop
    Functie Bediening

De Bluetooth- en Wi-Fi-functie in- en uitschakelen

Druk op de Bluetooth en Wi-Fi-knop image om de Bluetooth- en Wi-Fi-functie van de printer in of uit te schakelen.

Als u wilt schakelen tussen de opties, houdt u de Bluetooth en Wi-Fi-knop image ongeveer drie seconden ingedrukt. De verbindingsmodus verandert telkens wanneer u de Bluetooth en Wi-Fi-knop image ingedrukt houdt.

De image kleur van het Bluetooth en Wi-Fi-lampje geeft het type draadloze verbinding aan:

• Blauw image: Bluetooth
    • Groen image: Wi-Fi
    • Cyaan image: Bluetooth en Wi-Fi

WPS gebruiken om de Wi‑Fi-instellingen eenvoudig te configureren

Houd de Bluetooth en Wi-Fi-knop image ongeveer vijf seconden ingedrukt om de Wi‑Fi-instellingen met WPS te configureren.

De wizard WLAN-assistent gebruiken om de Wi‑Fi-instellingen te configureren

Houd de Bluetooth en Wi-Fi-knop image ongeveer tien seconden ingedrukt om de Wi‑Fi-instellingen met de wizard WLAN-assistent te configureren.

8. image Doorvoerknop
    Functie Bediening

Papier doorvoeren

Plaats papier in de printer en druk op de doorvoerknop image om het papier door te voeren.

Als u de doorvoerknop image ingedrukt houdt als ongeveer 55 mm van het papier is doorgevoerd, wordt ongeveer één paginalengte papier met hoge snelheid doorgevoerd.

Hoeveel papier wordt doorgevoerd, wordt bepaald door de instelling Formulierinvoermodus in Printer Instelling Tool.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen wijzigen met Printer Instelling Tool (Windows).

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen wijzigen met Printer Instelling Tool (Mac).

Wacht vijf seconden nadat de printer de gegevens heeft ontvangen, voordat u een formulier doorvoert om er zeker van te zijn dat het afdrukken is voltooid.

Het configuratierapport afdrukken

U kunt een configuratierapport afdrukken zonder de printer aan te sluiten op een computer of een mobiel apparaat.

Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: De printerinstellingen bevestigen.