Home > Printerinstellingen > De printerinstellingen bevestigen

De printerinstellingen bevestigen

Als u de printerinstellingen wilt bekijken, kunt u een configuratie-rapport afdrukken op Letter-formaat. Daarvoor hoeft u de printer niet aan te sluiten op een computer of mobiel apparaat. (Het rapport past op papier van A4-formaat.)
  1. Schakel de printer in.
  2. Controleer of er geen papier is geplaatst.
  3. Houd de knop Doorvoeren image ingedrukt tot het Data lampje rood image gaat branden.
  4. Plaats een vel origineel thermisch papier van Brother in de opening papierinvoer van de printer.
    Het afdrukken van het rapport wordt gestart.
    image
    Het rapport bevat de modelnaam, het serienummer en gedetailleerde informatie over de printerconfiguratie en de parameterinstellingen.