Home > Printerinstellingen > De printerinstellingen wijzigen met Printer Instelling Tool (Windows)

De printerinstellingen wijzigen met Printer Instelling Tool (Windows)

• Controleer of het printerstuurprogramma op de juiste wijze is geïnstalleerd en dat u kunt afdrukken.
  • Sluit de printer met een USB-kabel aan op een computer.
image
  • Naast het printerstuurprogramma en andere software die door het installatieprogramma wordt geïnstalleerd, wordt Printer Instelling Tool geïnstalleerd.
  1. Sluit de printer die u wilt configureren aan op de computer.
  2. Start Printer Instelling Tool.
    • Windows 10/Windows Server 2016/Windows Server 2019/Windows Server 2022:

Klik op Start>Brother>Printer Setting Tool.

• Windows 8,1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klik op het pictogram Printer Setting Tool in het scherm Toepassingen.

Het hoofdvenster wordt geopend.

image
    1. Printer
      De lijst met aangesloten printers.
    2. Communicatie-instellingen (PJ-862/PJ-863/PJ-883)
      Geef de communicatie-instellingen op.
    3. Apparaatinstellingen
      Geef de apparaatinstellingen op.
    4. Instellingen P-touch Template

Geef de instellingen voor P-touch Template op.

Meer informatie imageimage P-touch sjabloon handleiding / Overzicht van stuurcodes (alleen Engels). U kunt de nieuwste versie downloaden vanaf de Brother support website: support.brother.com/manuals.

5. Afsluiten
      Klik om het venster te sluiten.
  3. Controleer of de printer die u wilt configureren naast Printer wordt weergegeven.

Als een andere printer wordt weergegeven, selecteert u de juiste printer in de vervolgkeuzelijst.

4. Selecteer de instelling die u wilt wijzigen en wijzig vervolgens de instelling in het dialoogvenster dat wordt weergegeven.
  5. Klik op Toepassen om de instellingen toe te passen op de printer.
  6. Klik in het hoofdvenster op Afsluiten om het opgeven van instellingen te voltooien.

image
Gebruik de Printer Setting Tool (Printer Instelling Tool) voor het configureren van de printer uitsluitend als de printer op stand-by staat. Er kan een storing optreden in de printer als u het apparaat probeert te configureren tijdens het verwerken of afdrukken van een afdruktaak.