Hjem > Installation af software > Slut printeren til en computer eller mobilenhed > Tilslutning af printeren til en computer ved hjælp af Bluetooth-forbindelse

Tilslutning af printeren til en computer ved hjælp af Bluetooth-forbindelse

Relaterede modeller: PJ‑862 / PJ‑863 / PJ‑883

Følg anbefalingerne fra producenten af dine Bluetooth-kompatible enheder (computere og mobilenheder) eller din Bluetooth-adapter, og installer eventuel nødvendig hardware og software.

BEMÆRK

• Du kan også bruge printerindstillingsværktøjet til at ændre printerens kommunikationsindstillinger.

Mere information imageimage Relaterede emner: Kommunikationsindstillinger for printerindstillingsværktøjet (Windows).

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Mac).

• Vi anbefaler indstilling af en ny Bluetooth-PIN-kode ved hjælp af Printerindstillingsværktøj for at beskytte din printer mod uautoriseret adgang.

PJ-862/PJ-863

1. Tryk på Bluetooth-knappen image på din printer for at slå Bluetooth-funktionen til.
    Bluetooth-indikatoren image begynder at blinke blåt image en gang hvert tredje sekund.
  2. Brug enhedens Bluetooth-administrationssoftware til at finde printeren. Vælg printerens navn.
Når forbindelsen er oprettet, lyser Bluetooth-indikatoren image blåt image.

PJ-883

1. Tryk på Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image på din printer for at slå Bluetooth-funktionen til.
    • Sørg for, at Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image begynder at blinke blåt image eller cyan image en gang hvert tredje sekund.
    • Hvis Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image blinker grønt image, skal du trykker på og holder Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image i ca. tre sekunder. Farven på blinket skifter hver gang du trykker på, og holder Bluetooth- og Wi-Fi-knappen nede image.
  2. Brug enhedens Bluetooth-administrationssoftware til at finde printeren. Vælg printerens navn.
Når forbindelsen er oprettet, lyser Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image blåt image eller cyan image.