Hjem > Installation af software > Slut printeren til en computer eller mobilenhed > Tilslutning af printeren til en mobilenhed ved hjælp af NFC (Android)

Tilslutning af printeren til en mobilenhed ved hjælp af NFC (Android)

Relaterede modeller: PJ‑862 / PJ‑863 / PJ‑883
  1. Kontrollér, at printerens Bluetooth-indstillinger og mobilenhedens Bluetooth- og NFC-indstillinger er aktiveret.
  2. Tryk din mobilenhed mod NFC-symbolet på printeren.
    image
    image
    • Det er muligvis ikke alle Android-enheder, der kan oprette forbindelse til din printer. Du kan finde flere oplysninger i brugsanvisningen til din mobilenhed.