Slut printeren til en computer ved hjælp af WPS (Wi-Fi Protected Setup)

Relaterede modeller:PJ‑883
  1. Bekræft, at din Wi-Fi-router/dit accesspoint viser WPS-symbolet.
    image
  2. Anbring printeren inden for din Wi-Fi-routers/dit Wi-Fi-accesspoints rækkevidde.
    Rækkevidden kan variere afhængigt af omgivelserne. Du kan finde flere oplysninger i de instruktioner, der fulgte med din Wi-Fi-router/dit Wi-Fi-accesspoint.
  3. Tryk på WPS-knappen på din Wi-Fi-router/dit Wi-Fi-accesspoint.
  4. Tryk på Bluetooth og Wi-Fi-knappen image på din printer, og hold dem nede i ca. fem sekunder.
    • Bluetooth og Wi-Fi-indikatoren image på printeren lyser grønt image en gang i sekundet.
Når forbindelsen er oprettet, lyser Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image grønt image. Computere og mobilenheder, som er forbundet til det samme netværk som printeren, har adgang til printeren. Du kan finde flere oplysninger i de instruktioner, der fulgte med din Wi-Fi-router/dit Wi-Fi-accesspoint.
image
Printeren vil forsøge at oprette forbindelse ved hjælp af WPS i to minutter. Hvis du trykker på Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image i yderligere fem sekunder i løbet af dette tidsrum, fortsætter printeren med at forsøge at oprette forbindelse i yderligere to minutter.