Hjem > Opsætning af din printer > Oversigt over kontrolpanelet

Oversigt over kontrolpanelet

PJ-822/PJ-823

image
  1. image Tænd/sluk-knap
    Funktion Betjening

Tænde for printeren

Tryk på tænd/sluk-knappen, og hold den nede i image ca. 1 sekund indtil strømindikatorens LED lyser op.

Slukke printeren

Tryk og hold tænd/sluk-knappen image i ca. 1 sekund. (Hvis funktionen Sluk automatisk er aktiveret i printerindstillingsværktøjet, slukkes printeren automatisk efter den valgte inaktivitetsperiode.)

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Windows).

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Mac).

Start printeren i masselagringstilstand

Tryk på tænd/sluk-knappen og hold den nede, image og tryk derefter på fremføringsknappen image samtidigt.

Du finder flere oplysninger om masselagringstilstand imageimage Relaterede emner: Udskrivning ved hjælp af USB-interfacet (masselagringstilstand).

2. Status-indikator
  3. Data-indikator
  4. Power-Indikator
  5. image Fremføringsknap
    Funktion Betjening

Fremfører papiret

Ilæg papiret, og tryk på fremføringsknappen image for at fremføre papiret.

Hvis du fortsætter med at trykke på knappen fremføring image efter at ca. 55 mm papir er blevet fremført, fremføres ca. en sidelængde papir med høj hastighed.

Mængden af papir, der fremføres, bestemmes af Sideskifttilstand indstillingen i printerindstillingsværktøjet.

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Windows).

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Mac).

For at sikre, at udskrivningen er færdig, skal du vente fem sekunder, efter at printeren har modtaget dataene, før du bruger en formularfremføringskommando.

Udskriv konfigurationsrapporten

Du kan udskrive en konfigurationsrapport uden at forbinde printeren til en computer eller mobilenhed.

Mere information imageimage Relaterede emner: Bekræftelse af printerindstillinger.

PJ-862/PJ-863

image
  1. image Tænd/sluk-knap
    Funktion Betjening

Tænde for printeren

Tryk på tænd/sluk-knappen, og hold den nede i image ca. 1 sekund indtil strømindikatorens LED lyser op.

Slukke printeren

Tryk og hold tænd/sluk-knappen image i ca. 1 sekund. (Hvis funktionen Sluk automatisk er aktiveret i printerindstillingsværktøjet, slukkes printeren automatisk efter den valgte inaktivitetsperiode.)

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Windows).

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Mac).

Start printeren i masselagringstilstand

Tryk på tænd/sluk-knappen og hold den nede, image og tryk derefter på fremføringsknappen image samtidigt.

Du finder flere oplysninger om masselagringstilstand imageimage Relaterede emner: Udskrivning ved hjælp af USB-interfacet (masselagringstilstand).

2. Near Field Communication-sensor (NFC)
  3. image Bluetooth-indikator
  4. Status-indikator
  5. Data-indikator
  6. Power-Indikator
  7. image Bluetooth-knap
    Funktion Betjening

Aktiver/Deaktiver Bluetooth-funkti

Tryk på Bluetooth-knappen image.

8. image Fremføringsknap
    Funktion Betjening

Fremfører papiret

Ilæg papiret, og tryk på fremføringsknappen image for at fremføre papiret.

Hvis du fortsætter med at trykke på knappen fremføring image efter at ca. 55 mm papir er blevet fremført, fremføres ca. en sidelængde papir med høj hastighed.

Mængden af papir, der fremføres, bestemmes af Sideskifttilstand indstillingen i printerindstillingsværktøjet.

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Windows).

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Mac).

For at sikre, at udskrivningen er færdig, skal du vente fem sekunder, efter at printeren har modtaget dataene, før du bruger en formularfremføringskommando.

Udskriv konfigurationsrapporten

Du kan udskrive en konfigurationsrapport uden at forbinde printeren til en computer eller mobilenhed.

Mere information imageimage Relaterede emner: Bekræftelse af printerindstillinger.

PJ-883

image
  1. image Tænd/sluk-knap
    Funktion Betjening

Tænde for printeren

Tryk på tænd/sluk-knappen, og hold den nede i image ca. 1 sekund indtil strømindikatorens LED lyser op.

Slukke printeren

Tryk og hold tænd/sluk-knappen image i ca. 1 sekund. (Hvis funktionen Sluk automatisk er aktiveret i printerindstillingsværktøjet, slukkes printeren automatisk efter den valgte inaktivitetsperiode.)

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Windows).

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Mac).

Start printeren i masselagringstilstand

Tryk på tænd/sluk-knappen og hold den nede, image og tryk derefter på fremføringsknappen image samtidigt.

Du finder flere oplysninger om masselagringstilstand imageimage Relaterede emner: Udskrivning ved hjælp af USB-interfacet (masselagringstilstand).

2. Near Field Communication-sensor (NFC)
  3. image Bluetooth- og Wi-Fi-indikator
  4. Status-indikator
  5. Data-indikator
  6. Power-Indikator
  7. image Bluetooth- og Wi-Fi-knap
    Funktion Betjening

Aktiver/Deaktiver Bluetooth- og Wi-Fi-funktionen

Tryk på Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image for at aktivere eller deaktivere Bluetooth- og Wi-Fi-funktionerne på printeren.

For at skifte mellem forbindelsestilstande skal du trykker på og holder Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image i ca. tre sekunder. Forbindelsestilstanden skifter hver gang du trykker på og holder Bluetooth- og Wi-Fi-knappen nede image.

Bluetooth- og Wi-Fi-indikatorens image farve viser den trådløse forbindelse:

• Blå image: Bluetooth
    • Grøn image: Wi-Fi
    • Cyan image: både Bluetooth og Wi-Fi

Brug WPS til at konfigurere Wi-Fi-indstillingerne med lethed

Tryk på Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image, og hold dem nede i ca. fem sekunder for at konfigurere Wi-Fi-indstillingerne ved hjælp af WPS.

Brug guiden WLAN Assistant til at konfigurere Wi-Fi-indstillingerne

Tryk på Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image, og hold dem nede i ca. 10 sekunder for at konfigurere Wi-Fi-indstillingerne ved hjælp af guiden WLAN Assistant.

8. image Fremføringsknap
    Funktion Betjening

Fremfører papiret

Ilæg papiret, og tryk på fremføringsknappen image for at fremføre papiret.

Hvis du fortsætter med at trykke på knappen fremføring image efter at ca. 55 mm papir er blevet fremført, fremføres ca. en sidelængde papir med høj hastighed.

Mængden af papir, der fremføres, bestemmes af Sideskifttilstand indstillingen i printerindstillingsværktøjet.

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Windows).

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Mac).

For at sikre, at udskrivningen er færdig, skal du vente fem sekunder, efter at printeren har modtaget dataene, før du bruger en formularfremføringskommando.

Udskriv konfigurationsrapporten

Du kan udskrive en konfigurationsrapport uden at forbinde printeren til en computer eller mobilenhed.

Mere information imageimage Relaterede emner: Bekræftelse af printerindstillinger.