Hjem > Papirhåndtering > Legg i papir > Papirinnstillinger > Endre Kontroller papir-innstillingen

Endre Kontroller papir-innstillingen

Hvis denne innstillingen er satt til [] og papirmagasinet er fjernet eller du legger papir i FB-skuffen, viser LCD-skjermen en melding om at du kan endre innstillingene for papirstørrelse og papirtype.

Standardinnstillingen er [].

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Hovedoppsett].
  2. Trykk på [Skuffinnstilling].
  3. Trykk på image eller image for å vise [Sjekk papir]-alternativet og trykk deretter på det.
  4. Trykk på [] eller [Av].
  5. Trykk på image.