Hjem > Papirhåndtering > Legg i papir > Papirinnstillinger > Endre papirstørrelse og papirtype

Endre papirstørrelse og papirtype

Angi innstillingene for papirstørrelse og papirtype for papirmagasinet.
  • Still inn maskinen for den papirtypen du bruker for å oppnå best mulig utskriftskvalitet.
  • Når du endrer størrelsen på papiret du legger i magasinet, må du endre innstillingen for papirstørrelse på LCD-skjermen samtidig.
  1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Hovedoppsett]>[Skuffinnstilling]. Trykk på skuffen du vil bruke.
  2. Trykk på [Papirtype].
  3. Trykk på image eller image for å vise alternativene for papirtype, og trykk deretter på ønsket alternativ.
    image
    • Bruk kun vanlig papir i skuff 2.
  4. Trykk på [Papirstr.].
  5. Trykk på image eller image for å vise alternativene for papirstørrelse, og trykk deretter på alternativet du vil ha.
  6. Trykk på image.
    image
    Maskinen mater ut utskrevne ark med påskrevet side opp på papirmagasinet foran på maskinen. Når du bruker glanset papir, må du umiddelbart fjerne hvert enkelt ark for å unngå flekker eller papirstopp.