Hjem > Papirhåndtering > Legg i papir > Papirinnstillinger > Angi standardskuff basert på oppgaven

Angi standardskuff basert på oppgaven

Endre standardskuffen som maskinen bruker for hver modus.

Maskinen mater papir fra den best egnede skuffen ved å bruke den prioritetsrekkefølgen for skuffen som du har angitt.

image

Enkelte magasiner er ikke tilgjengelige, avhengig av modellen.

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Hovedoppsett]>[Skuffinnstilling].
    • Trykk på [Skuffinnstilling: JPEG-utskrift (Media)]>[Skuffvalg] for å skrive ut bilder.
  2. Trykk på skuffen du vil bruke.
    image
    [Auto. mag.valg] angir at maskinen skal mate papir fra den skuffen som passer best for papirtypen og papirstørrelsen du har angitt.
  3. Trykk på image.