Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Laitteen määrittäminen käyttämään langatonta verkkoa laitteen ohjauspaneelin ohjatun asennuksen avulla

Laitteen määrittäminen käyttämään langatonta verkkoa laitteen ohjauspaneelin ohjatun asennuksen avulla

Vastaavat mallit:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
HUOMAUTUS

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun langaton verkkokortti (lisävaruste) on asennettu.

HL-L5210DW/HL-L6210DW

Suosittelemme, että kirjoitat langattoman verkon asetukset muistiin ennen laitteen määrittämistä. Tarvitset näitä tietoja, ennen kuin voit jatkaa määritysten tekemistä.

1. Tarkista ja merkitse muistiin sen tietokoneen nykyiset langattoman verkon asetukset, johon aiot muodostaa yhteyden.
    Verkon nimi (SSID)

Verkkoavain

esim.

Verkon nimi (SSID)
    HELLO
    Verkkoavain
    12345
    image
    • Tukiasemasi/reitittimesi voi tukea useiden WEP-avainten käyttöä, mutta Brother-laitteesi tukee vain ensimmäisen WEP-avaimen käyttöä.
    • Jos tarvitset apua määrityksessä ja haluat ottaa yhteyttä Brotherin asiakaspalveluun, varmista, että SSID (verkon nimi) ja verkkoavain (salasana) ovat käsillä. Emme voi auttaa sinua tämän tiedon paikantamisessa.
    • Jos et tunne verkkosi nimeä (SSID) tai verkkoavainta, et voi jatkaa langattoman verkon määritystä.
      Miten löydän nämä tiedot?
      • Tarkista langattoman tukiasemasi/reitittimesi mukana toimitetut asiakirjat.
      • Alkuperäinen SSID voi olla valmistajan tai mallin nimi.
      • Jos et tiedä suojaustietoja, ota yhteys reitittimen valmistajaan, järjestelmänvalvojaasi tai Internet-palveluntarjoajaasi.
  2. Valitse [Verkko] painamalla painiketta image tai image ja paina sitten painiketta OK.
  3. Valitse [WLAN (Wi-Fi)] painamalla painiketta image tai image ja paina sitten painiketta OK.
  4. Valitse [Etsi verkko] painamalla painiketta image tai image ja paina sitten painiketta OK.
  5. Kun näytölle ilmestyy [WLAN käytössä ?], valitse Kyllä.
    Langattoman verkon ohjattu asennus käynnistyy.
  6. Laite etsii verkkoa ja näyttää luettelon käytettävissä olevista SSID-nimistä (verkkonimet). Valitse haluamasi SSID image tai image-painikkeella, kun SSID-luettelo ilmestyy näytölle.
  7. Paina OK.
  8. Tee jokin seuraavista:
    • Jos käytät todennusta ja salausmenetelmää, joka edellyttää verkkoavainta, anna ensimmäisessä vaiheessa muistiin kirjoittamasi verkkoavain.

Syötä avain ja ota asetukset käyttöön painamalla OK.

Ota asetukset käyttöön valitsemalla [Kyllä].

• Jos todennusmenetelmänä on avoin järjestelmä eikä salausmenetelmää ei käytetä, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  9. Laite yrittää ottaa yhteyttä valitsemaasi langattomaan laitteeseen.
Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteen LCD-näytöllä näkyy [Kytketty].

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet ja ohjelmiston siirtymällä laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle osoitteessa support.brother.com/downloads.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

Suosittelemme, että kirjoitat langattoman verkon asetukset muistiin ennen laitteen määrittämistä. Tarvitset näitä tietoja, ennen kuin voit jatkaa määritysten tekemistä.

1. Tarkista ja merkitse muistiin sen tietokoneen nykyiset langattoman verkon asetukset, johon aiot muodostaa yhteyden.
    Verkon nimi (SSID)

Verkkoavain (salasana)

esim.

Verkon nimi (SSID)
    HELLO
    Verkkoavain (salasana)
    12345
    image
    • Tukiasemasi/reitittimesi voi tukea useiden WEP-avainten käyttöä, mutta Brother-laitteesi tukee vain ensimmäisen WEP-avaimen käyttöä.
    • Jos tarvitset apua määrityksessä ja haluat ottaa yhteyttä Brotherin asiakaspalveluun, varmista, että SSID (verkon nimi) ja verkkoavain (salasana) ovat käsillä. Emme voi auttaa sinua tämän tiedon paikantamisessa.
    • Jos et tunne verkkosi nimeä (SSID) tai verkkoavainta, et voi jatkaa langattoman verkon määritystä.
      Miten löydän nämä tiedot?
      • Tarkista langattoman tukiasemasi/reitittimesi mukana toimitetut asiakirjat.
      • Alkuperäinen SSID voi olla valmistajan tai mallin nimi.
      • Jos et tiedä suojaustietoja, ota yhteys reitittimen valmistajaan, järjestelmänvalvojaasi tai Internet-palveluntarjoajaasi.
  2. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Verkko]>[WLAN (Wi-Fi)]>[Etsi Wi-Fi-verkko].
  3. Kun esiin tulee [Otetaanko WLAN käyttöön?], paina [Kyllä]-painiketta.
    Langattoman verkon ohjattu asennus käynnistyy. Voit peruuttaa painamalla [Ei]-painiketta.
  4. Laite etsii verkkoa ja näyttää luettelon käytettävissä olevista SSID-nimistä (verkkonimet).
    Jos näyttöön tulee SSID-nimien luettelo, tuo haluamasi SSID näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten SSID-nimeä.
  5. Paina [OK].
  6. Tee jokin seuraavista:
    • Jos käytät verkkoavainta hyödyntävää todennus- ja salausmenetelmää, syötä ensimmäisessä vaiheessa muistiin kirjoittamasi verkkoavain.

Kun olet syöttänyt kaikki merkit, paina [OK].

• Jos todennusmenetelmänä on avoin järjestelmä eikä salausmenetelmää ei käytetä, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  7. Laite yrittää ottaa yhteyttä valitsemaasi langattomaan laitteeseen.
Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteen LCD-näytöllä näkyy [Kytketty]. Paina [OK]-painiketta.

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet tai sovelluksen siirtymällä laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle osoitteessa support.brother.com/downloads.