Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon kertapainallusmenetelmää

Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminnon kertapainallusmenetelmää

Vastaavat mallit:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
HUOMAUTUS

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun langaton verkkokortti (lisävaruste) on asennettu.

Jos langattoman verkon tukiasema/reititin tukee WPS (PBC: Push Button Configuration) -toimintoa, voit käyttää laitteesi ohjauspaneelin valikon WPS-toimintoa langattoman verkon asetusten määrittämiseen.

HL-L5210DW/HL-L6210DW

1. Valitse [Verkko] painamalla painiketta image tai image ja paina sitten painiketta OK.
  2. Valitse [WLAN (Wi-Fi)] painamalla painiketta image tai image ja paina sitten painiketta OK.
  3. Valitse [WPS-/Painike] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Kun näytölle ilmestyy [WLAN käytössä ?], valitse Kyllä.
    Langattoman verkon ohjattu asennus käynnistyy.
Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteen LCD-näytöllä näkyy [Kytketty].

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet ja ohjelmiston siirtymällä laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle osoitteessa support.brother.com/downloads.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Verkko]>[WLAN (Wi-Fi)]>[WPS-/Painike].
  2. Kun esiin tulee [Otetaanko WLAN käyttöön?], paina [Kyllä]-painiketta.
    Langattoman verkon ohjattu asennus käynnistyy. Voit peruuttaa painamalla [Ei]-painiketta.
  3. Kun LCD-näytössä näkyy [Käynnistä WPS langattomassa tukiasemassa/reitittimessä ja paina [OK].], paina langattoman tukiaseman/reitittimen WPS-painiketta. Paina [OK] laitteessasi. Laite tunnistaa automaattisesti langattoman tukiaseman tai reitittimen käyttämän tilan ja yrittää muodostaa yhteyden langattomaan verkkoon.
Jos langaton laite on yhdistetty onnistuneesti, laitteen LCD-näytöllä näkyy [Kytketty]. Paina [OK]-painiketta.

Langattoman verkon asetukset ovat nyt valmiit. Voit asentaa laitteen käytön edellyttämät ohjaimet ja ohjelmiston siirtymällä laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle osoitteessa support.brother.com/downloads.