Koti > Johdanto Brother-laitteen käyttöön > Tekstin syöttäminen laitteella

Tekstin syöttäminen laitteella

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

Kun sinun on kirjoitettava tekstiä, kirjoita merkit laitteella. Käytettävissä olevat merkit voivat vaihdella tehtävän toiminnon mukaan.

• Valitse jokin seuraavassa luettelossa esitetyistä merkeistä painamalla pitkään tai toistuvasti image tai image:

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ(space)!"#$%&'()*+,-./:;<=>?@[\]^_‘{|}~

• Kun haluamasi merkki tai symboli on näkyvissä, paina OK. Syötä sitten seuraava merkki.
  • Voit poistaa väärin syötetyt merkit painamalla Back (Takaisin).

HL-L6410DN/HL-L6415DN

• Nestekidenäyttöön tulee näppäimistö, kun sinun on syötettävä tekstiä laitteella.
  • Käytettävissä olevat merkit voivat vaihdella maittain.
  • Näppäimistön asettelu voi poiketa toiminnosta riippuen.
image
  • Siirry kirjaimien, numeroiden tai erikoismerkkien välillä painamalla image.
  • Vaihda pienistä kirjaimista isoihin ja päinvastoin painamalla image.
  • Siirrä kohdistinta vasemmalle tai oikealle painamalla image tai image.
  • Välilyöntien lisääminen
  • Lisää välilyönti painamalla [Tila].
  • Korjausten tekeminen
  • Jos haluat korjata väärin syötetyn merkin, siirrä osoitin väärän merkin kohdalle image-tai image-näppäimellä ja paina image. Syötä oikea merkki.
  • Jos haluat lisätä merkin, siirrä kohdistin oikeaan paikkaan painamalla image tai image ja syötä sitten merkki.
  • Paina image jokaisen poistettavan merkin kohdalla tai poista kaikki merkit painamalla image pitkään.