Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä tietokoneen ohjattua asennusta

Laitteen määritys langattomaan verkkoon käyttämällä tietokoneen ohjattua asennusta

Vastaavat mallit:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
HUOMAUTUS

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun langaton verkkokortti (lisävaruste) on asennettu.

1. Lataa asennusohjelma mallisi Ladattavat tiedostot-sivulta osoitteessa support.brother.com/downloads.
  2. Käynnistä asennusohjelma ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.
  3. Valitse Langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) tai Langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) (valinnainen) ja napsauta sitten Seuraava .
  4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Olet määrittänyt langattoman verkon asetukset valmiiksi.