Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Ennen laitteen määrittämistä langattomaan verkkoon

Ennen laitteen määrittämistä langattomaan verkkoon

Vastaavat mallit:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
HUOMAUTUS

HL-L6410DN/HL-L6415DN:

Langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun langaton verkkokortti (lisävaruste) on asennettu.

Varmista seuraavat kohdat ennen kuin yrität määrittää langattoman verkon:

• Jos käytät yrityksen langatonta verkkoa, sinun on tiedettävä myös käyttäjätunnus ja salasana.

• Parhaat tulokset normaalissa asiakirjojen päivittäisessä tulostuksessa saadaan, kun laite sijoitetaan mahdollisimman lähelle langatonta LAN-tukiasemaa/reititintä ja kun laitteen ja tukiaseman välillä on mahdollisimman vähän esteitä. Näiden kahden laitteen välissä olevat suuret esineet ja seinät sekä muiden sähkölaitteiden aiheuttamat häiriöt voivat vaikuttaa asiakirjojesi tiedonsiirron nopeuteen.

Näiden tekijöiden takia langaton yhteys ei ole välttämättä paras vaihtoehto kaikentyyppisiä asiakirjoja ja sovelluksia varten. Kun tulostetaan suuria tiedostoja, esimerkiksi monisivuisia asiakirjoja, joissa on sekä tekstiä että suuria kuvia, kannattaa harkita nopeamman tiedonsiirron mahdollistavaa kiinteää Ethernet-yhteyttä (vain tuetut mallit) tai parhaan suoritustehon tarjoavaa USB-yhteyttä.

• Vaikka laitetta voidaan käyttää sekä kiinteässä että langattomassa verkossa (vain toimintoa tukevat mallit), käytössä voi olla kerrallaan vain yksi yhteystapa. Langatonta verkkoyhteyttä ja Wi-Fi Direct -yhteyttä tai kiinteää yhteyttä (vain tuetut mallit) ja Wi-Fi Direct -yhteyttä voidaan kuitenkin käyttää samanaikaisesti.
  • Jos läheltä löytyy signaali, langattoman lähiverkon avulla voit muodostaa vapaasti lähiverkkoyhteyden. Jos suojausasetuksia ei ole kuitenkaan määritetty oikein, haitallinen kolmas osapuoli voi siepata signaalin, mistä voi seurata mahdollisesti:
    • Henkilökohtaisten tai luottamuksellisten tietojen varastaminen
    • Tietojen asiaton lähetys osapuolille, jotka teeskentelevät olevansa tiettyjä henkilöitä
    • Siepatun jäljennetyn viestintäsisällön edelleenlähetys
image
Varmista, että tiedät langattoman reitittimen/tukiaseman verkon nimen (SSID) ja verkkoavaimen (salasanan). Jos et löydä näitä tietoja, ota yhteys langattoman reitittimen/tukiaseman valmistajaan, järjestelmänvalvojaasi tai internetpalveluntarjoajaan. Brotherin tuki ei voi antaa näitä tietoja.