Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Korrektion af farveudskrivning > Nulstilling af maskinens farvekorrektionsindstillinger

Nulstilling af maskinens farvekorrektionsindstillinger

Hvis outputfarven afviger fra det, du ser på skærmen, kan du prøve at nulstille maskinens farvekorrektionsindstillinger.

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Printer], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Farvekorrektion], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Nulstil], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image for at vælge [Nulstil].
  5. Tryk på Cancel (Annuller).

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

1. Tryk på image [Toner]>[Farvekorrektion]>[Nulstil].
  2. Tryk på [Ja].