Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Korrektion af farveudskrivning

Korrektion af farveudskrivning

Hvis farveudskriftskvaliteten er dårlig, skal du kalibrere udskriftstætheden for hver farve og derefter foretage farvejusteringen.

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Printer], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Farvekorrektion], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Start korrektion], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image for at vælge [Ja].
    image
    Farvekorrektionen starter automatisk og tager et par minutter.
  5. Tryk på Cancel (Annuller).

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

image
For at udføre kalibreringerne for hver farves outputtæthed og farvejustering i rækkefølge skal du aktivere funktionen Automatisk korrektion.
  1. Tryk på image [Toner]>[Farvekorrektion]>[Korrektion start].
  2. Tryk på [Ja].
    image
    Farvekorrektionen starter automatisk og tager et par minutter.