Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Korrektion af farveudskrivning > Indstilling af den automatiske korrektionsfunktion

Indstilling af den automatiske korrektionsfunktion

Hvis du vil have maskinen til automatisk at udføre farvejustering efter kalibrering af farver, skal du aktivere funktionen Automatisk korrektion.

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Printer], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Farvekorrektion], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Autokorrektion], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge [Til], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på Cancel (Annuller).

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

1. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Printer]>[Farvekorrektion]>[Autokorrektion]>[Til].
  2. Tryk på image.