Hem > Utskrift > Skriva ut från din dator (Windows) > Skriva ut på långt papper (Windows)

Skriva ut på långt papper (Windows)

Säkerställ att du bara har laddat ett ark långt papper (bredd: 88,9–297 mm / höjd: 431,9–1 200 mm) i kombifacket.
  1. Välj utskriftskommandot från ditt program.
  2. Välj namnet på din modell och klicka sedan på skrivarens egenskaperna eller egenskapsknappen.
    Fönstret för skrivardrivrutinen visas.
  3. Klicka på fliken Grundläggande.
  4. I fältet Val av mediatyp väljer du Pappersark.
  5. Klicka på listrutan Papperstyp och välj sedan vilken papperstyp du använder.
    VIKTIGT

Tillförsäkra den bästa utskriftskvaliteten för de inställningar du har valt genom att alltid välja alternativet Papperstyp och anpassa det till den papperstyp du använder.

6. På fältet Sidstorlek klicka på knappen Eget format.... Skriv bredd, höjd och annan information i fönstret Användardefinierad storlek och klicka sedan på Spara.
  7. Klicka på listrutan Skalning och välj sedan alternativet för att förstora eller minska sidstorleken, om det behövs.
  8. För Färg / Gråskala väljer du alternativet Färg eller Gråskala.
  9. I fältet Orientering välj du antingen Stående eller Liggande för att ange utskriftens orientering.
    image

Om programmet innehåller en liknande inställning rekommenderar vid att du anger orienteringen i programmet.

10. Skriv det antal kopior (1–999) du vill ha i fältet Kopior.
  11. Ändra vid behov andra skrivarinställningar.
  12. Klicka på OK.
  13. Slutför utskriften.
VIKTIGT
  • Om bläckpatronerna har nått slutet av sin livslängd när du skriver ut på Långt papper kan du byta ut dem mot nya bläckpatroner med samma färg och fortsätta skriva ut.

Färgtonen kan vara annorlunda efter byte av bläckpatron.