Hem > Utskrift > Skriva ut från din dator (Windows) > Förhindra suddiga utskrifter och pappersstopp (Windows)

Förhindra suddiga utskrifter och pappersstopp (Windows)

Vissa typer av utskriftsmedier kan behöva längre torktid. Ändra alternativet Reducera fläckar om du får problem med suddiga utskrifter eller pappersstopp.
  1. Välj utskriftskommandot från ditt program.
  2. Välj namnet på din modell och klicka sedan på skrivarens egenskaperna eller egenskapsknappen.
    Fönstret för skrivardrivrutinen visas.
  3. Klicka på fliken Avancerat.
  4. Klicka på knappen Övriga utskriftsalternativ.
  5. Välj alternativet Reducera fläckar på skärmens vänstra sida.
  6. Välj ett av följande alternativ:
    Papperstyp Alternativ Beskrivning
    Vanligt papper Duplexutskrift eller Enkelsidig utskrift Av /

Välj Av för att skriva ut med normal hastighet och en standardmängd bläck.

Välj för att skriva ut med en långsammare hastighet och mindre bläck. Utskrifterna kan vara ljusare än de visas i förhandsgranskningen.

Glättat papper Av /

Välj Av för att skriva ut med normal hastighet och en standardmängd bläck.

Välj för att skriva ut med en långsammare hastighet och mindre bläck. Utskrifterna kan vara ljusare än de visas i förhandsgranskningen.

7. Klicka på OK för att återgå till fönstret för skrivardrivrutinen.
  8. Klicka på OK.
  9. Om fönstret med anvisningar för att ladda papper visas, läs det och klicka sedan på OK.
  10. Slutför utskriften.