Hem > Utskrift > Skriva ut från din dator (Windows) > Skriva ut på pappersrulle (Windows)

Skriva ut på pappersrulle (Windows)

• Säkerställ att du har laddat rullpapper i fack 2. imageimage Närliggande information:Fyll på pappersrulle i pappersfack 2
  • Du måste installera Brother-programvaran om du vill skriva ut på pappersrulle. För att installera drivrutinen och programvaran går du till din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com.
  1. Välj utskriftskommandot från ditt program.
  2. Välj namnet på din modell och klicka sedan på skrivarens egenskaperna eller egenskapsknappen.
    Fönstret för skrivardrivrutinen visas.
  3. Klicka på fliken Grundläggande.
  4. I fältet Val av mediatyp väljer du Rullpapper.

Fönstret Rullpappersinställningar öppnas.

1. Klicka på listrutan Sidstorlek och välj sedan Eget format.
    2. Skriv in sidbredden och höjden som anges i ditt program.
      image
      Om sidstorleken som anges i ditt program inte är densamma som den faktiska utskriftsstorleken, skriv sidstorleken här. (Beroende på ditt program kan det finnas en begränsning på sidstorleken du kan ange i ditt program. I det här fallet kan sidbredden och höjden inte ställas in på samma värden som den faktiska utskriftsstorleken.)
    3. Markera kryssrutan Spara storlek som: och skriv sedan formatnamnet du vill använda.
    4. Klicka på OK för att tillämpa dina sidstorleksinställningar och stänga fönstret.
  5. Klicka på listrutan Papperstyp och välj sedan vilken papperstyp du använder.
    VIKTIGT

Tillförsäkra den bästa utskriftskvaliteten för de inställningar du har valt genom att alltid välja alternativet Papperstyp och anpassa det till den papperstyp du använder.

6. Klicka på listrutan Skalning och välj sedan alternativet för att förstora eller minska sidstorleken, om det behövs.
    image
    Välj det här alternativet för att anpassa sidstorleken till den faktiska utskriftsstorleken.
  7. För Färg / Gråskala väljer du alternativet Färg eller Gråskala.
  8. I fältet Orientering välj du antingen Stående eller Liggande för att ange utskriftens orientering.
    image

Om programmet innehåller en liknande inställning rekommenderar vid att du anger orienteringen i programmet.

9. Skriv det antal kopior (1–999) du vill ha i fältet Kopior.
  10. Ändra vid behov andra skrivarinställningar.
  11. Klicka på OK.
  12. Om fönstret med anvisningar för att ladda papper visas, läs det och klicka sedan på OK.
  13. Slutför utskriften.
VIKTIGT
  • Om bläckpatronerna har nått slutet av sin livslängd när du skriver ut på pappersrulle kan du byta ut dem mot nya bläckpatroner med samma färg och fortsätta skriva ut.

Färgtonen kan vara annorlunda efter byte av bläckpatron.

• Kontrollera den återstående mängden pappersrulle innan du skriver ut. Om det inte finns tillräckligt med pappersrulle för den sidlängd du vill skriva ut kan det hända att maskinen slutar skriva ut mitt under utskriftsjobbet. Även om den återstående mängden pappersrulle räcker för att passa ditt utskriftsjobb, kan maskinen lämna ett tomt utrymme längst ner på utskriften.