Hem > Utskrift > Skriva ut från din dator (Windows) > Skriva ut ett färgdokument i gråskala (Windows)

Skriva ut ett färgdokument i gråskala (Windows)

I läget Gråskala är utskriftshastigheten kortare än i färgläget. Om dokumentet innehåller färg och du väljer läget Gråskala, skrivs dokumentet ut med 256 nivåer av gråskala.
image
  1. Välj utskriftskommandot från ditt program.
  2. Välj namnet på din modell och klicka sedan på skrivarens egenskaperna eller egenskapsknappen.
    Fönstret för skrivardrivrutinen visas.
  3. Klicka på fliken Grundläggande.
  4. För Färg / Gråskala väljer du Gråskala.
  5. Ändra vid behov andra skrivarinställningar.
  6. Klicka på OK.
  7. Om fönstret med anvisningar för att ladda papper visas, läs det och klicka sedan på OK.
  8. Slutför utskriften.