Hem > Pappershantering > Fylla på papper > Fylla på papper i kombifacket > Fyll på långt papper i kombifacket

Fyll på långt papper i kombifacket

Fyll på ett ark långt papper åt gången med hjälp av kombifacket.
  • Använd kombifacket för att skriva ut på långt papper (bredd: 88,9–297 mm / höjd: 431,9–1 200 mm).
  • Använd långt papper endast när du skriver ut från datorn eller när du skriver ut med AirPrint. Använd inte långt papper när du kopierar eller faxar.
  • Om inställningen [Kontrollera papper] är inställd som [] och du ställer in pappret i kombifacket visas ett meddelande på LCD:n som ger dig möjlighet att ändra pappersformat och papperstyp.
  • När du lägger i papper i ett annat format i facket måste du ändra inställningen för pappersformat på maskinen eller inställningen för pappersformat på din dator.

Om detta görs kan maskinen automatiskt mata papper från rätt fack om automatiskt val av fack har ställts in i skrivardrivrutinen (Windows) eller på maskinen.

• Om bläckpatronerna har nått slutet av sin livslängd när du skriver ut på Långt papper kan du byta ut dem mot nya bläckpatroner med samma färg och fortsätta skriva ut.

Färgtonen kan vara annorlunda efter byte av bläckpatron.

OBS
  • Kontrollera att kombifacket är stängt om du inte använder det för att förhindra att damm kommer in i maskinen.

1. Öppna kombifacket.
    VIKTIGT
    Dra INTE upp pappersstödet när du fyller på långt papper för att undvika att skada pappret.
    image
  2. Tryck försiktigt och skjut kombifackets pappersguider så att de passar med bredden på det papper som du ska använda.
    image
  3. Fyll endast på ett ark papper i kombifacket med utskriftssidan uppåt. Använd båda händerna och skjut in ett pappersark i kombifacket tills matningskanten vidrör pappersmatarrullarna.
    image
    image

Om du har problem med att fylla på papper i kombifacket trycker du frigöringsspaken (1) mot maskinens baksida, och fyller sedan på pappret.

image
  4. Använd båda händerna och justera kombifackets pappersguider försiktigt efter papperet.
    image
    VIKTIGT
    Fyll ALDRIG på mer än ett ark långt papper i kombifacket. Om du gör det kan det bli pappersstopp. Om du skriver ut flera sidor så ska du inte mata in nästa ark förrän det visas ett meddelande på pekskärmen som uppmanar dig att göra detta.
  5. Dra ut pappersstödet (1) tills det låses på plats och fäll därefter ut pappersstödets flik (2).
    image
    image
    När du matar in långt papper i kombifacket håller maskinen den utskrivna sidan efter utskrift så att den inte faller. När utskriften är klar tar du bort den utskrivna sidan och trycker på [OK].
  6. Ändra inställningen för pappersformat till [Användardefinierad storlek] och ange det faktiska formatet med maskinens pekskärm.
    image

Se till att utskriften är klar innan du stänger kombifacket.