PhotoCapture Center™ tulostusasetukset

Voit vaihtaa tulostusasetuksia väliaikaisesti seuraavaa tehtävää varten.
Laite palaa takaisin oletusasetuksiin 180 sekunnin kuluttua.
Vinkki Vinkki

Voit tallentaa useimmin käyttämäsi tulostusasetukset oletusasetuksiksi. (Katso Muutosten asettaminen uusiksi oletusasetuksiksi.)
Grafiikka
1.
Tulosteiden lukumäärä
(Katso kuva(t)):
Voit nähdä tulostettavien valokuvien kokonaislukumäärä.
(Tulosta kaikki kuvat ja Tulosta kuvat).
Voit nähdä kustakin valokuvasta tulostettavien kopioiden lukumäärä.
Valikon vaihtoehdot
Valinta 1
Valinta 2
Sivu
Tulostuslaatu
Normaali/Valokuva

Paperityyppi
Tavall. paperi/Mustesuihkupap./
Brother-valokuva
/Muu valokuva

Paperikoko
Letter/A4/100x150mm/
130x180mm
(Kun A4 tai Letter on valittu)
100x80mm
130x90mm
150x100mm
180x130mm
200x150mm
Maks. koko
Kirkkaus
Grafiikka

Kontrasti
Grafiikka

Värin korostus
Kyllä/Ei
Valk. tasapai. / Terävyys /
Väritiheys / Poistu
Grafiikka
Rajaus
Kyllä/Ei

Reunaton
Kyllä/Ei

Aseta uusi olet.
Kyllä/Ei

Tehdasas. palau.
Kyllä/Ei

Tulostuslaatu

1
Valitse Tulostuslaatu painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
2
Valitse Normaali tai Valokuva painamalla Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri.
Paina OK.
3
Ellet halua muuttaa muita asetuksia, tulosta painamalla Colour Start.