Kirkkauden, kontrastin ja värin säätäminen

Kirkkaus

1
Valitse Kirkkaus painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
2
Vaalenna tai tummenna tulostetta painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
3
Ellet halua muuttaa muita asetuksia, tulosta painamalla Colour Start.

Kontrasti

Voit valita kontrastin asetuksen. Suurempi kontrasti saa kuvan näyttämään terävämmältä ja eloisammalta.
1
Valitse Kontrasti painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
2
Lisää tai vähennä kontrastia painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
3
Ellet halua muuttaa muita asetuksia, tulosta painamalla Colour Start.

Värin korostus

Voit tulostaa vielä eloisampia kuvia kytkemällä päälle värin vahvistuksen. Tulostus on silloin hitaampaa.
1
Valitse Värin korostus painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
2
Tee jokin seuraavista:
•
Jos haluat mukauttaa valkotasapainoa, terävyyttä tai värin tummuutta, valitse Kyllä painamalla Bsymbol.ltri tai Bsymbol.rtri ja siirry vaiheeseen 3.
•
Jos et halua mukauttaa niitä, valitse Ei painamalla Bsymbol.ltri tai Bsymbol.rtri.
Paina OK ja siirry sen jälkeen vaiheeseen 6.
3
Valitse Valk. tasapai., Terävyys tai Väritiheys painamalla Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri.
Paina OK.
4
Säädä asetuksen vahvuutta painamalla Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri.
Paina OK.
5
Tee jokin seuraavista:
•
Jos haluat mukauttaa toista värin korostusta, valitse toinen vaihtoehto painamalla Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri.
•
Jos haluat muuttaa muita asetuksia, valitse Poistu painamalla Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri ja paina sitten OK.
6
Ellet halua muuttaa muita asetuksia, tulosta painamalla Colour Start.
Vinkki Vinkki
•
Valkotasapaino
Tällä asetuksella säädetään kuvan valkoisen osan sävyjä. Valaistus, kameran asetukset ja muut seikat vaikuttavat valkoisen sävyihin. Kuvan valkoiset osat saattavat vaikuttaa hieman vaaleanpunaisilta, keltaisilta tai muun värisiltä. Valkotasapaino-asetuksella voit korjata tällaiset virheet ja säätää kuvan valkoiset alueet puhtaanvalkeiksi.
•
Terävyys
Tämä asetus parantaa kuvan yksityiskohtia ja toimii samalla tavalla kuin kameran tarkennusalueen hienosäätö. Jos tarkennusalue on säädetty hiukan väärin, kuvan yksityiskohdat sumenevat ja terävyyttä on säädettävä.
•
Värien tiheys
Tällä asetuksella säädetään kuvan värien kokonaismäärää. Voit lisätä tai vähentää kuvan värien määrää, jos kuva näyttää liian vaalealta tai haalistuneelta.